UFC
Főoldal > Hírek > A 2007-es csapat Kiskunhalason III. helyen, Dabason II. helyen végzett!

A 2007-es csapat Kiskunhalason III. helyen, Dabason II. helyen végzett!

Szombaton Kiskunhalason szerepeltünk a Szilády RFC 8 csapatos tornáján. Csoportunkban körbeverés alakult ki, és második helyen jutottunk tovább. Az elődöntőben vereséget szenvedtünk, de a bronzmérkőzésen magabiztosan győztünk!. Erős ellenfeleink ellen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk mezőnyjátékban, az edzéseken gyakorolt játékhelyzet megoldásokat kiválóan alkalmazták a gyerekek. A nagyobb siker a helyzetkihasználásunkon múlott. A csapatunkból Vári Mátyás kiemelkedő teljesítményt nyújtott mezőnyjátékosként, megérdemelten került be a torna válogatottjába.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Kovács Dávid, Algisi Márk, Vári Mátyás, Bodócs Ármin, Koleszárik Bence, Dudás Mirkó.

Vasárnap Dabason jártunk 10 csapatos tornán, ahol betegségek és sérülések miatt nehéz helyzetbe kerültünk. Több mérkőzésünkön csere nélkül voltunk kénytelenek játszani, ennek a következménye a torna elődöntőjében és döntőjében már komoly fáradtságban mutatkozott meg. Hősies és egyben taktikus játékunknak köszönhetően így is beverekedtük magunkat a döntőbe, ahol csupán büntetőrúgásokkal maradtunk le a dobogó legmagasabb fokáról. Csapatunkból Vári Mátyás kapusként nyújtott kiemelkedőt, és a torna legjobb kapusának választották! Mezőnyben a mai napon Kothencz Kolos nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Szervezettségünket mutatja, hogy 6 mérkőzésünk alatt 1 gólt kaptunk, 5 győzelem mellett 1 döntetlent játszottunk.
A csapat tagjai voltak: Vári Mátyás, Sódar Gellért, Kothencz Kolos, Ozsváth Ádám, Nagy Ákos, Koleszárik Bence, Kovács Dávid.
Mindkét eredményhez gratulálunk!
Betegeinknek és sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Top
Facebook
Facebook
Twitter