Főoldal > Hírek > Újra bajnokcsapatunk van!

Újra bajnokcsapatunk van!

Hatalmas sikert ért el ebben az évben U14 csapatunk: megnyertük a Bács-Kiskun Vármegyei U14-es bajnokság egyik ligáját!!!

Végig kiélezett volt a küzdelem, 20 forduló után mindössze 1 pont előnnyel, de a tabella élén fejeztük be a szezont. Habár csapatunk centere, Deme Dominik nagy küzdelemben végül lecsúszott a gólkirályi címről, de a góllövő lista második helye és a 43 lőtt gól mindenképp dicséretre méltó. A csapatból többeket ki lehet még emelni:

– csapatkapitányunkat, Brútyó Dávidot, akire mindig lehetett számítani, igazi vezérként ott szerepelt jól, ahol szükség volt rá, és folyamatosan irányította az egész csapatot,
– Kothencz Elődöt, aki a 29 lőtt gólja mellett a csapat legtechnikásabb játékosaként a középpálya motorja, a támadó játékunk fő szervezője volt,
– kapusunkat, Kálmán Simont, aki magabiztosságával, lábbal is ügyes megoldásaival és néha meccseket is eldöntő nagy védéseivel rendre borsot tört ellenfeleink orra alá.
Mellettük csapatunk többi tagja is sokat tett hozzá a végső sikerhez, mindenkinek jár a dicséret és a gratuláció!
A bajnokságot nyert csapatunk tagjai:
Kálmán Simon, Brútyó Dávid, Arató Alex, Tóth Szilárd, Kothencz Előd, Bertus Bernát, Rimóczi Csanád, Kocsis Benedek Pál, Deme Dominik, Princz-Jakovics Ádám, Ormai Csanád, Antal Gergő, Frankó Mátyás, Fodor Miksa, Rádi Márton Szabolcs, Vincze Zoltán, Szabó Márton, Batfalszky Bence.
Edző: Kocsis Bence.
Gratulálunk NEKIK!!!

A jól megérdemelt aranyérmet és a kupát a magyar bajnoki ezüstérmes KTE labdarúgó csapatának két játékosa, a korábbi UFC-s Banó-Szabó Bence és Májer Milán adta át a csapatnak egy ünnepélyes díjátadó keretei között.
Hajrá UFC!!!