Főoldal > Hírek > U11: Lelkes és jó játék Izsákon

U11: Lelkes és jó játék Izsákon

Január 29-én Izsákon rendezte meg hagyományos téli tornáját az Sc HÍRÖS-ÉP a 2012-ben születettek számára.
A tíz alakulattal megrendezett tornán két ötös csoportot alakítottak ki.
Csapatunk két nagyarányú győzelemmel kezdte a napot, a Kecskeméti LC ellen 3:0, a házigazda Sc HÍRÖS-ÉP ellen 5:1 lett a végeredmény. A harmadik mérkőzést minimális különbséggel elveszítettük 4-3-ra Nyárlőrinc ellen. A csoport utolsó mérkőzését abban a tudatban vártuk, hogy győzelem esetén a döntőbe jutás, vereség esetén viszont a csoport 3. helye vár ránk. A semleges nézők, csapatvezetők szerint is igen izgalmas nagy iramú mérkőzést játszottunk a KTE-KLA “fehér” csapata ellen, amelyet végül ellenfelünk 2-1-re megnyert.
Az ötödik helyről döntő mérkőzésen Kiskunfélegyháza ellen győzelmet ünnepelhettünk! (2-1)
Így három győzelemmel és két vereséggel az 5. helyen végeztünk.
A csapatunk minden tagja dicséretet érdemel, nagy lelkesedéssel fegyelmezetten, helyenként tetszetősen játszottak a srácok.
Bernard Máté és Csitos Barnabás minden mérkőzésen átlagon felül teljesített! Góljainkat Kovács Balázs, Csitos Barnabás, Bernard Máté, Cséplő Zsombor és Cséplő Zétény szerezte.
Gratulálunk!
Hajrá UFC!