Főoldal > Hírek > Félévi értékelés – U13

Félévi értékelés – U13

Véget ért az őszi idény U13-as labdarúgóink számára, nyugodtan mondhatjuk, hogy összességében eredményes félévet zártunk.
Jelentős létszámnövekedéssel kezdtük meg a szeptembert, sok új, focizni szerető gyermek jelent meg az iskolakezdéssel együtt.
Új kihívásokkal néztünk szembe, hiszen először versenyeztünk bajnoki rendszerben, jegyezték góljainkat, számolták pontjainkat, könyvelték volna büntető lapjainkat, viszont olyan nekünk egész ősszel nem jutott, így azt mégsem tették…
A tabellán előttünk állókkal szemben sajnos nem sikerült diadalmaskodni, a mögöttünk állókkal lejátszott meccsek után viszont minden alkalommal vidáman hagytuk el a játékteret. Ennek eredményeként a tabella negyedik helyén telelünk, de csak azért, hogy ne nyomja teher a játékosaink vállát, a dobogóra a végén szeretnénk felkapaszkodni!
Az edzéseket már elkezdtük, a terem hideg, gyerekek nem fáznak – az edző annál inkább -, lelkesen készülünk a folytatásra, nagyon várjuk a tavaszt!
A téli átigazolási időszakban nem lesz nagy játékosmozgás, a keret megfelelő a célok eléréséhez, de ha valakiért bejelentkezne a Barcelona, azt átgondoljuk majd.
Hajrá UFC!