UFC
Főoldal > Bozsik Program > U11/U13: Június első hétvégéjén befejeződtek a Bozsik-program küzdelmei

U11/U13: Június első hétvégéjén befejeződtek a Bozsik-program küzdelmei

Alig egy hónapja indult újra, máris befejezéséhez érkezett az egyesületi Bozsik-program rendezvénysorozata, hiszen csak az utolsó két fordulót rendezték meg a korlátozó intézkedések feloldása után. Ezúttal is Lajosmizsén találkoztak az U11 és U13-as csapatok. A kiváló pályán, ragyogó napsütéses időben lebonyolított tornán jól és sportszerűen játszottak focistáink.
Ezzel véget is értek a tavaszi rendezvények, talán 3 hónap is el fog telni, mire újra meccsezhetünk. Ráadásul a programot át is szervezik, sajnos Lajosmizse sem lesz már körzetközpont, pedig nagyon szép a sportcentrum, jól érezte ott magát játékos, edző és szurkoló egyaránt. Köszönjük a korábbi évek színvonalas tornáit, a remek szervezést!
Ezúttal az U11-es csapatokból Rádi Márton és Vincze Zoltán részesült oklevél díjazásban, a nagyobbak két kiemeltje Csányi Péter és Nádudvari Benedek volt. Az emléklapokat Máté Zsolt, az UTE kupagyőztes felnőtt játékosa – Torbavecz Józsi egykori tanítványa – adta át, aki elhozta megmutatni a fiúknak a Magyar Kupa aranyérmét is. Ő látható a különdíjasokkal a képen. Valamennyiüknek gratulálunk!
Hajrá UFC!

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter