Főoldal > Bozsik Program > U13/U11: Bácsalmáson folytatódott a Bozsik-program

U13/U11: Bácsalmáson folytatódott a Bozsik-program

Az U11-es és 13-as korosztályunk vasárnap Bácsalmásra utazott a régiós, kiemelt „C” torna folytatására. Az elegáns nagy busszal időben megérkeztünk a helyszínre, ahol kiválóan felkészített füves pálya fogadta a csapatokat. Valószínűleg a mérkőzéshiány, a napsütéses, meleg idő és a kiváló körülmények együttesen hatottak pozitívan csapatainkra: fegyelmezetten, nagy alázattal, jó teljesítményt nyújtva játszottak alakulataink.
U11-ben elismerő oklevelet kapott Nyerges Milán.
U13-ban a 2009-es korosztályunk az egy évvel idősebbek között szerepelt, ahol három csapattal vették fel a küzdelmet.
Először az igen szimpatikus csapat benyomását keltő SZEOL gárdájával kerültünk szembe, ahol a srácok meggyőző játékkal 3:0-ás győzelmet arattak.
Következett a kalocsai méhecskék csapata, ahol fizikálisan nem volt egy súlycsoportban a két együttes, így az általunk játszott szép technikás játékot most erőből fojtották meg az ellenfél játékosai, 4:2-re alulmaradtunk ezen a derbin.
Az utolsó meccsen Bácsalmás csapata következett, ez a meccs az ellenfél agresszív, durva játékáról maradt emlékezetes. (azért nem kell a mi játékosainkat sem félteni, ha egy kis keménységről van szó…
Ezen a napon Mező Maxim és Kothencz Előd nyújtott kiemelkedő teljesítményt a csapatból.
Hajrá UFC!