UFC
Főoldal > Hírek > U12 (2009): Ezüstérem Kiskunhalasról!

U12 (2009): Ezüstérem Kiskunhalasról!

Szombaton a 2009-es korosztályból 10 játékosunk szerepelt a kiskunhalasi buborékban, ahol nívós tornán sikerült megkaparintani a szépen csillogó ezüstérmet!
A tornán résztvevő csapatok (SC Hirös-Ép, SZEOL, Móravárosi Kinizsi, Szilády RFC Kiskunhalas, Méhecskék Kalocsa, KTE Akadémia 2 csapattal, UFC Kecskemét) színvonalas mérkőzéseket játszottak egymással, az erőviszonyok ebben a korosztályban igen kiegyensúlyozottak.
Csapatunk a csoportmeccseken előbb a házigazda Szilády-t, majd a KTE akadémia fehér csapatát fektette két vállra nagy küzdelemben, a SZEOL csapatával szemben viszont egy kissé fájó vereség került a jegyzőkönyvbe. Azonban az így megszerzett 6 pont is elegendőnek bizonyult a csoportgyőzelemhez.
A döntőben a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia lila csapata alaposan feltüzelve focizva 3:0-ra diadalmaskodott ellenünk egy végig jó iramú, lüktető, döntőhöz méltó mérkőzésen.
A kecskeméti csapatok ismét bebizonyították, hogy több utánpótlás műhelyben is kiváló játékosok játszanak, akik idővel közösen képviselhetik majd városunkat a szép eredmények reményében.
A csapat tagjai: Kálmán Simon (kapus), Kaldenecker Ármin, Csordás Zoltán, Házi Marcell, Kothencz Előd, Gönczi Ákos, Mészáros Regő, Nádudvari Benedek, Csikós Alex, Mező Maxim
Házi Marcit a szervezők a torna válogatottjába is beválasztották, ehhez külön gratulálunk!
Szép volt fiúk!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter