UFC
Főoldal > Hírek > U11: Megérdemelt siker a futsal megyei döntőjében!

U11: Megérdemelt siker a futsal megyei döntőjében!

A járványügyi korlátozások miatt ezen a télen rendezvények, focitornák nélkül telnek csapataink hétvégéi. Ez alól kivételt jelentett a mögöttünk álló szombat, ekkor rendezték meg Kiskunmajsán a Megyei Labdarúgó Szövetség futsal tornáját a 2010-es korosztályban. Csapatunk mindvégig nagyon összeszedetten, egységesen játszott , ezért is sikerült győzelmet aratni valamennyi mérkőzésen.
A csoportban a Kalocsai Méhecskéket és az Izsákot, az elődöntőben a hazai Kiskunmajsát győzték le pörgős, jó meccseken. A döntőben ismét a Méhecskékkel kerültünk szembe, és újra sikerült diadalmaskodni a csoportban már legyőzött csapat ellen. A négy győzelem és a 16:4-es gólarány egészen kiváló eredmény, hatalmas dicséret érte mindenkinek, természetesen az erre a hétvégére összeállt Kocsis-Vrabély edzői stábnak is!
Egyénileg kiemelkedett Nyerges Móric, aki kiválóan védett. A támadásoknál Kerekes Milán, védekezésben Nyerges Csongor nyújtott kiemelkedő teljesítményt.
Csapatunk tagjai voltak: Nyerges Móric, Nyerges Milán, Nyerges Csongor, Kalló Dávid, Kerekes Milán, Deák Gábor, Kocsis Benedek, Frankó Mátyás, Szilvási Bence, Molnár Dávid, Sebők Roland és Rádi Márton
Szép volt, fiúk!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter