UFC
Főoldal > Bozsik Program > U11 (2010-2011): Folytatódott a Bozsik-program

U11 (2010-2011): Folytatódott a Bozsik-program

Hétvégén újra pályára léptek csapataink az OTP Bank Bozsik-program tornáin.
Szombaton kiváló fociidőben játszhattunk a Műkertvárosi Sportcentrum pályáin. Kellemetlenséget egyedül a harmatos fű által gyorsan átáztatott zoknik jelentettek, de a centerpálya kiváló talajától ez is „elviselhetővé” vált. A kiemelt tornát ezúttal egyesületünk rendezte, ezért külön öröm volt, hogy minden időrend szerint, pontosan zajlott, sikerült betartatnunk az előző nap életbe léptetett új vírusvédelmi rendszabályokat is. Köszönet ezekért is a segítő edzőkollégáknak!
U 11-eseink ezúttal két teljes sorral képviseltették magukat, így több játékos lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálhassa tudását ezen a szinten is. Meg kell értenie a jelenleg fejlettebb, gyorsabban játszóknak is, hogy egyesületünkben mindenkire szükség van, hiszen a későbbiekben a nagyobb létszámú csapatok mérkőzésein egyre több játékostársra lesz majd szükség! Ezért is fontos, hogy a jelenlegi “spílerek” játékukkal, tudásukkal segítsék a többiek fejlődését is, közben jó irányba formálhatják magukban a csapatban elért eredmények helyes értékrendjét is.
Oklevél díjazásban ezúttal Nyerges Milán részesült, de kiválóan játszott Kalló Dávid, Kerekes Milán, Házi Marcell, Nyerges Csongor és Nyerges Móric is.
Vasárnap Lajosmizsén körzeti tornával folytatódott a program. Itt már nem csak a reggeli harmattól volt nedves a fű, hanem az esőtől, ami a játék alatt végig áztatta focistáinkat. Ezúttal három, nagyjából egyforma képességű csapatot sikerült kiállítanunk. Jó volt látni, hogy milyen nagyszerűen segítették a nagyobbak a kisebbeket! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a kép, amin körbe állva ugrálnak, egymásba kapaszkodva ünneplik a győzelmet. Mizsén oklevéllel jutalmazták Takács Máté, Rádi Márton és Bálint Noel teljesítményét.
Gratulálunk, szép volt, fiúk!
Hajrá UFC!

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter