UFC
Főoldal > Bozsik Program > Padlógázzal robogott a 2009-es korosztály!

Padlógázzal robogott a 2009-es korosztály!

Az elmúlt hét igen mozgalmas volt a korosztály számára.
A hetet a szokásos kedd esti edzéssel kezdtük.
Szerdán az SC Hírös-Ép U14-es csapatával játszottunk egy jó iramú felkészülési mérkőzést. Örömmel állapíthattuk meg, hogy a 2009-es korosztályban jóval előrébb tartunk aktuális ellenfelünknél.
Csütörtökön egy laza, átmozgató edzés következett sok-sok játékkal, hogy másnap kezdődhessen a “hétvégi nagyüzem”.
Pénteken 13 játékosunk Csepelen szerepelt egy kimagaslóan jó hangulatú, színvonalas tornán, ahol 10 csapatból az előkelő 4. helyet sikerült megszerezniük a srácoknak. A számszerű helyezésnél fontosabb, hogy 5 mérkőzés, közel 100 perc játékidő sem volt elegendő az ellenfeleinknek arra, hogy akár csak egyszer is megzörgessék csapatunk kapujának hálóját. Kálmán Simon kapusunk – aki a szervezők figyelmét is felhívta magára – a torna legjobb kapusának járó díjat is kiérdemelte. Természetesen ez a nagyszerű teljesítmény az egész csapatnak köszönhető. (És persze a kiváló edzői stábnak! Ezen a napon trénereink közül négyen is elkísérték a csapatot: Dóri néni, Bence bácsi, , Imi bácsi és Sanyi bácsi)
Szombat délelőtt a kiemelt „C” jelű Bozsik-tornán kellett helyt állnunk, melyet ezúttal hazai környezetben, a műkerti sportcentrumban rendeztünk. Itt a pénteken nem játszó játékosok kaptak több szerepet. A rendezvény felemásra sikerült, hol jól, hol kevéssé jól bírták a gyűrődést a srácok, így két-két győzelemmel és vereséggel zártuk a napot. Rimóczi Csanád játékát látták a legmeggyőzőbbnek a kritikus szemű felügyelők, így ő kapta meg a teljesítményét külön honoráló oklevelet és a plusz csokoládét.
Vasárnap szemerkélő esőben Lajosmizsére, a körzeti Bozsikra voltunk hivatalosak. A kedvezőtlen időjárás ellenére itt is megjelent 17 játékosunk, legfőképpen azok, akik szombaton és vasárnap is pihenőt kaptak, ám voltak olyanok is, akik nem hogy dupláztak, de tripláztak a hétvégén! Akármilyen is az időjárás, Lajosmizsére mindig szívesen utazunk, az ottani környezet, a szép füves pálya, jó érzéssel tölt el valamennyiünket. A fiúk itt is rendkívül nagy kedvvel és őszinte futball iránti szenvedéllyel játszottak valamennyi mérkőzésen. Mégis kiemelkedett a házi csúcsrangadó, ahol az UFC I-es és az UFC II-es csapata csapott össze. Ezt a mérkőzést felnőtt meccseket meghazudtoló izgalom jellemezte, valamint szakadatlan szülői szurkolás kísérte. Oklevelet kapott Telek Samu és Frankó Mátyás.
Konklúzió: A héten ismét 35-40 játékosunknak biztosítottunk különböző szintű sportolási lehetőséget, kinek-kinek az aktuális formájának megfelelőt. Azt gondoljuk, az UFC szemléletét („minden gyermek focizzon/sportoljon”) ezen korosztályunk nagyon markánsan képviseli.
Végül a három TRIPLÁZÓ:
Házi Marcell, Mező Maxim, Kocsis Benedek
Szép volt, fiúk!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter