UFC
Főoldal > Bozsik Program > U11/U13: Hazai környezetben “bozsikoztunk” a hétvégén

U11/U13: Hazai környezetben “bozsikoztunk” a hétvégén

Vasárnap újra pályára léptek U11-es és U 13-as csapataink az OTP Bank Bozsik-program kiemelt tornáin. A meteorológusok jóslata szerencsére nem vált be, mert a beígérttel ellentétben kiváló fociidő volt egész nap.
U11-ben két héttel ezelőtt Torbavecz Józsi bácsi kritikával illette a Kalocsán játszókat, ezúttal viszont csak dicsérni illet mindenkit! Valamennyi játékosunk fegyelmezetten, taktikusan és bátran játszott. (Talán használt az edzői kritika?) Ennek köszönhető, hogy a 2010-es csapatunk egy döntetlennel és 4 győzelemmel zárta a délelőttöt.
Terveink szerint délután Lajosmizsére utaztunk volna a csapat másik felével és a 2011-esekkel, de vírusfertőzés miatt a lajosmizsei pályát lezárták, ezért ezt a tornát is a Műkertvárosban rendeztük. Játékosaink itt is kiválóan teljesítettek. A kisebbekből álló csapatunk egyre inkább alkalmazkodik a nagyobb pályához és létszámhoz. A helyzetkihasználáson kell még javítaniuk.
Csapatainkból ezúttal Nyerges Móric, Deák Gábor és Uhrin Marci részesült oklevél díjazásban.
U13-ban a kiemelt ”C” körzeti Bozsik-tornán egy csapatunk szerepelt a korosztályból kialakított háromból. Az ellenfelek a már jól ismert gárdák voltak: Kalocsa, Makó, Szeged és Bácsalmás. A meccsek nagy részében domináltunk, többször csak a szerencse mentette meg ellenfeleinket a súlyosabb vereségtől. Végül a napot 2 győzelemmel és két döntetlennel zártuk. Erre a tornára 12 játékosnak szavaztunk bizalmat, közülük kapusunk, Kálmán Simon kapott kitüntető oklevelet példamutató hozzáállásáért.
Alig ért véget a délelőtti program, már meg is érkezett a műkerti pályára csapatunk további 25 játékosa, hogy megküzdjön a Szabadszállási Ifjak és egymás ellen. Sajnos a lajosmizsei csapat nem utazhatott hozzánk, mert a náluk felütötte a fejét a COVID-19 vírus, így ők most kényszerpihenőre lettek ítélve.
Itt két csapatot alakítottunk ki, mindkét csapatunk kétszer játszott a Szabadszállási „Ifi” ellen, és egyszer egymással is összecsaptak.
Szerencsére ezen a napon a bírói síp a megfelelő helyre került (Sanyi bácsihoz 🙂 ), így az olykor kissé pokróc focit játszó szabadszállási legényeket sikerült időben megfékezni.
A sokkal élvezhetőbb és szebb focit játszó UFC-s gyerekek sokszor megörvendeztették szebbnél-szebb megoldásaikkal a kilátogató szülőket/testvéreket.
Összességében elmondható, hogy ezen a hétvégén is közel 40 nálunk edző gyermeknek sikerült sportolási lehetőséget biztosítanunk.
Hajrá UFC!

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter