UFC
Főoldal > Bozsik Program > 2009 (U11): Folytattuk a futsalos Bozsik-programot

2009 (U11): Folytattuk a futsalos Bozsik-programot

Szombaton a Gáspár András Szakközépiskola tornatermében rendeztük meg a téli a Bozsik Futsal aktuális fordulóját.
A 2009-es csapatunkra három mérkőzés várt a délelőtt folyamán. Erre a megmérettetésre kizárólag olyan játékosokat hívtunk, akik kevesebb lehetőséget kaptak az elmúlt időszak különböző tornáin.
A csapat magabiztos játékkal, mindhárom mérkőzését fölényes gólkülönbséggel nyerte meg. Először a mindig erős Lajosmizse csapatát fektettük két vállra 6:0 arányban. Külön öröm számunkra, hogy volt játékosunk, Kovács Kornél nem szakadt el a futballtól, éppen ellenkezőleg: az ellenfél csapatát erősítette! Második mérkőzésünkön a jakabszállási fiatalok sem találtak fogást rajtunk, kilencszer zörgettük meg a hálójukat, majd a a szabadszállási titánok ellen arattunk 12 gólos győzelmet.
Nagy öröm volt a srácoknak, hogy mezőnyjátékosaink mindegyike rúgott legalább egy gólt, míg Móczó Fecó hálóőrünk eszén egyetlen egyszer sem tudtak túljárni az ellenfél csatárai 😊!
A csapat tagjai voltak: Móczó Fecó (kapus), Rimóczi Csanád, Ormai Csanád, Kovács Balázs, Gönczi Ákos, Csányi Peti, Nádudvari Benedek, Kocsis Benedek, Hegedűs Lukács, Szöllősi Marci, Tóth Máté
Szép volt Srácok, csak így tovább!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter