UFC
Főoldal > Hírek > U12: Törökszentmiklóson szerepeltünk szombaton

U12: Törökszentmiklóson szerepeltünk szombaton

Betegség és más elfoglaltságok miatt csupán öt 2008-as születésű fiú volt hadra fogható, így a 2009-es keretből ketten egészítették ki a csapatot. Ennek ellenére 80 percig remekül játszottak, küzdöttek a srácok.
A négycsapatos csoport első meccsén a Grosics Akadémiától elszenvedett vereség után (1-4) két magabiztos győzelmet arattunk. A Tehetség SE csapatát 5-1-re, míg a rendező Törökszentmiklóst 2-1-re sikerült igen tetszetős és magabiztos játékkal legyőzni, így másodikként a felsőházba jutottunk.
A döntőbe jutásért az egész nap során játékban magasan mindenki fölé növő Békéscsaba túl nagy falatnak bizonyult. Az 5-2-es vereség ellenére végig élvezetes, lüktető volt a játék. A mérkőzés után az ellenfél edzője és csapatkapitánya is gratulált a játékunkhoz.
Délután fél négykor a Szolnokot kellett volna legyőzni az éremért, amire már sem mentális, sem fizikai erő nem maradt. Az ellenfél 6-2-re nyert, igy a 4. helyen végzett az UFC.
Az egész csapatot csak dicsérni lehet, szép volt, srácok!
Kiemelkedőt nyújtott a 7 gólt szerző Utasi Brendon, valamint Mező Maxim.
Csapattagok voltak ezen a napon: Kálmán Simon, Mező Maxim, Szrnka Balázs, Tóthalmi Péter, Telek Samu, Merész Imre és Utasi Brendon
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter