UFC
Főoldal > Hírek > U11 (2009): Egy csodás hétvége Egerben!

U11 (2009): Egy csodás hétvége Egerben!

Az utolsó novemberi hétvégén az immár hagyományosnak mondható kétnapos, nemzetközi AGRIAPIPE focitornán vett részt a csapatunk.
Korosztályunkban 20 csapat versengett a helyezésekért. A mieink a döntőig meneteltek, ahol Szolnok csapatával szemben végül alulmaradtunk, de így is egy csodás ezüstérem birtokosaként tértek haza a srácok!
Évről-évre ez a torna az, amit a legnagyobb várakozás előz meg mind a gyerekek, mind a szülők részéről, ami köszönhető a hatalmas csarnoknak, az atmoszférának és természetesen annak, hogy több korosztály küzd egyszerre ezen a hétvégén, így itt mutatkozik meg leginkább az „UFC egy nagy család” motiváló ereje.
2009-es csapatunk már többször bizonyította, hogy egy rendkívül egységes, egymásért bármikor küzdeni képes, tehetséges gyerekekből álló társaság. Ezt Egerben is megmutatták a több száz szurkolónak, akik közül sokaknak már az első nap után az volt a véleményünk, hogy csak egy nagyon felkészült csapat tudja majd csak két vállra fektetni fiainkat. Az első négy mérkőzésen még gólt sem kaptunk, majd következett a helyi EGER SE elleni örök életre emlékezetes, hihetetlen izgalmas, érzelmekkel túlfűtött elődöntő, ahol a végső dudaszó előtt 4 másodperccel sikerült egyenlítenünk, majd a mindig idegőrlő büntetőrúgásokkal kiharcoltuk a döntőbe jutást! (Sokak szerint ez a mérkőzés volt a HÉTVÉGE meccse!)
Az egész csapatot hatalmas dicséret illeti.
Véleményünk szerint a siker hátterében, a példaértékű szülői háttér, a gyerekek közötti szoros pályán kívüli barátságok és a több közös program is nagyban hozzájárultak!
Külön öröm számunkra, hogy a torna legjobb játékosa csapatunkból került ki, Házi Marcell személyében, aki szinte az egész hétvégén átjátszhatatlannak bizonyult!

A csapta tagjai voltak: Kálmán Simon (kapus), Mező Maxim, Rimóczi Csanád, Csikós Alex, Brútyó Dávid, Kothencz Előd, Major Gábor, Kocsis Benedek, Házi Marcell, Mészáros Regő
GRATULÁLUNK!
Hajrá UFC!!!

EGYEBEK:
Sanyi bácsi és Tibi bácsi szombat reggeltől vasárnap délutánig folyamatos kapcsolatban állt, a változatosság kedvéért eszperente nyelven jöttek-mentek az üzenetek.
Íme:
CsT: Eszperente nyelven teszem fel: megy Nektek Egerben?
KS: Megy! (2:0, 3:0)
CsT: Remek(eltek)!
KS: Egyre feljebb emelkednek!
CsT:Nem Te edzette gyerekek remekelnek-e?
KS: Pech, de nem…egy meccset sem nyertek meg…
CsT: Ez meglepett! Megremeghettek….
KS: Gyermekek cseppet elkeseredtek, de eme helyzet sem lehetetlen!
CsT: Lelkeket rendbe tegyed!
KS: Eme nemes cselekedet nem jelent terhet nekem.
KS: Nyertek gyermekek megen, jelenleg gyermekek necce meg sem rezzent!
CsT: Penge! Szerencse kellett?
KS: Nem kellett – egyenletesen rendben mennek!
CsT: Ellenfeleknek kellemetlen lehet ez…Mehetsz, vehetsz sert kezedbe!
KS: Nem, elfektettem testemet!
CsT: Legyetek veretlenek! Nem lenne gyenge! Ez este kellemesen szenderegve teljen Veled!
KS (vasárnap reggel): Versenyben! (2:0)
CsT: Reggelre ez rendes! Egyre feljebb mentek Egerben, este egyenesen mennybe mehettek! Szerencse legyen mellettetek! Meneteljetek!
KS (elődöntő után): Nyertek gyerekek – Egere SE megverve. Egy meccs…
CsT: Perfekt! Rengetegen lesznek Veletek! Eme elemek tesznek nektek segedelmet: szeretet, egyenes jellem (nem tettetett!), edzett lelkek! Ellenfeletek mely egylet lesz? Fegyvernek? Esetleg Szeged? Ellenszer meglegyen!
KS: Nem lett meg…
CsT: Ne keseredjetek el! REMEKELTETEK! Megemelem, mellyel fejemet fedem! Veletek ment szerettek emeljenek fel nedvekkel tele kelyheket, gyerekek fejeket, meg serleget!

Top
Facebook
Facebook
Twitter