UFC
Főoldal > Bozsik Program > U13: edzői összefoglaló a legutóbbi kiemelt Bozsik-tornákról

U13: edzői összefoglaló a legutóbbi kiemelt Bozsik-tornákról

Kánisz Csaba bácsi előbb a szeptember 22-i, kiskőrösi tornáról, majd a hétvégi kecskemétiről formált véleményt:
“Kiskőrösön került megrendezésre a második kiemelt “C” Bozsik-torna, ahol a célunk az volt, hogy az első forduló eredményét megismételjük vagy felülmúljuk. Az 5 mérkőzésből most sikerült kettőt megnyerni. Az egyiket Bácsalmás ellen, a másikat a Szanda Focisuli ellen. Szép létszámmal, 15 fővel, majdnem két sorral tudtunk szerepelni a mérkőzéseken. A fiúknak az elvártakat sikerült teljesíteni. A csapatból szeretném kiemelni teljesítményük és hozzáállásuknak miatt Ozsváth Ádámot, Utasi Brendont, Házi Imrét, Bodócs Ármint akik valamennyien kiegyensúlyozott, magabiztos játékot mutattak, meghatározó tagjai voltak a csapatnak. Telek Sámuel érdemelte ki a torna legjobbja címet, az egyik mérkőzésen mutatott látványos játéka és két, gyönyörű fejesből elért gólja alapján.
Gratulálok a Fiúknak!
A nap fénypontja az volt, amikor hazafelé lerobbant a busz, és Sanyi bácsi beülhetett a kormány mögé, régi álma vált valóra ezzel!
Október első szombatján kecskeméti, hazai pályán az SC Hírös-Ép rendezésében került megrendezésre a kiemelt “C” Bozsik- torna 3. fordulója. A csapatlétszám tekintetében komoly változás volt, hogy az előző játéknaphoz képest most éppen csak sikerült kiállnunk 9 fővel, ami a nap folyamán sajnos 8 főre olvadt egy egészségügyi probléma miatt.
Az elvárás továbbra sem változott: a fejlődés, a magabiztos játék elérése, az önbizalom növelése, az ellenfél térfelén megkövetelt labdaszerzés megvalósítása, a labdavesztésnél az azonnali visszatámadás. Természetesen örültünk volna, ha az eddigi eredményeken ezen a napon is sikerült volna javítani egy kicsit.. Ez sikerült is, a létszámbeli nehézségek ellenére igen jól teljesítettek a fiatalok! Az 5 mérkőzésből csupán 1 vereséget szenvedtünk el, egy döntetlen mellett sikerült 3 fergeteges győztes mérkőzést produkálnunk! A fiúk maximálisan helyt álltak, csodálatos gólokat szereztek.
A jelenlévő 10 legény /Házi Imre, Nyúl-Szénási Csanád, Rékasy Dávid, Ozsváth Ádám, Bodócs Ármin, Vári Mátyás, Algisi Márk, Telek Sámuel, Kovács Dezső, Kocsis Gergő/ maximális elismerést és dicséretet érdemel!
Az egész nap jól játszó Ozsváth Ádám érdemelte ki a torna kiemelkedő játékosa címet.
Gratulálok a fiúknak!”

Top
Facebook
Facebook
Twitter