UFC
Főoldal > Hírek > 2009: Sűrű volt a hétvégi program

2009: Sűrű volt a hétvégi program

A 2009-es korosztály igen sűrű hétvégén van túl, péntek délutántól vasárnap estig 4 helyszínen is szerepeltek a korosztály játékosai!
Pénteken a “Futball éjszakája” nevű rendezvényen a Széktói stadion centerpályáján bizonyíthattak a fiúk, a Hírös-ÉP, a KLC és az Akadémia csapatai vártak ránk. Bátor, harcias játékkal a 2. helyet szereztük meg a minitornán, ahol csak rosszabb gólkülönbségünk miatt nem mi emelhettük magasba győztesnek járó trófeát. Külön öröm, hogy a már közel másfél hónapja edzésben lévő akadémiai csapatot is sikerült két vállra fektetnünk, ami némi meglepetésként érte az érdeklődőket, “szakértőket”, szülőket (minket nem …)!
Szombaton a lajosmizsei Bozsik-tornán szerepelt 10 játékosunk. Erre e rendezvényre mindig nagy örömmel megyünk, hiszen kedves fogadtatás és gyönyörű környezet fogad bennünket, most ezekhez kitűnő futballidő is társult.
A fiúk 4 mérkőzésükből kettőn diadalmaskodtak, egy döntetlen és egy vereség került még a „jegyzőkönyvekbe”. Ezúton is köszönjük Faragó Gyula bácsinak a kitűnő szervezést!
Vasárnap Mélykútra utaztunk a kiemelt „B” Bozsik-tornára, ahol jó nevű csapatok vártak ránk. Ellenfeleink voltak: Bácsalmás, SZEOL (Szeged), SC Hírős-Ép, Szanda Focisuli (Szolnok), Kiskőrös . Az első három mérkőzésünkön hatalmas erőfölényben játszottunk, közel 20 gólt helyeztünk el a Bácsalmás, a Szolnok és a Kiskőrös kapujában, miközben csak 3-at kaptunk. Következett a Mélykútra kihelyezett városi rangadó a Hírös-Ép ellen, ahol 2:1 arányú vereséget szenvedtünk, de biztosak vagyunk benne, hogy lesz ez még fordítva is! Az utolsó meccsen az addig 100%-os SZEOL ellen léptünk pályára, ahol egy igen parázs mérkőzésen 2:2-es döntetlen született (sajnos egy érvényes gólunkat nem adták meg). Készülünk, és várjuk két hét múlva esedékes folytatást.
Lajosmizsén Rimóczi Csanád, Mélykúton Rottár Eric kapott elismerő oklevelet kiemelkedő játékáért.
Mindeközben vasárnap 3 játékosunk (Kálmán Simon, Szabó Boti, Nádudvari Benedek) – kiegészítve a 2010-es korosztályt – Abonyba utazott egy színvonalas tornára, ahol Kálmán Simont a torna legjobb kapusának választották!
Kemény hétvége volt, de a srácok minden fronton derekasan helyt álltak!
Mindenkit megillett a nagy-nagy kalapemelés!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter