UFC
Főoldal > Hírek > U13/U11: Jelentős javulás

U13/U11: Jelentős javulás

Szombaton Lajosmizsén, vasárnap Szolnokon vettünk részt egy-egy Bozsik-programos rendezvényen.
A játéknap kérése az volt, hogy a legutóbbi forduló gyengébb játékán tudunk-e javítani? Játékosaink valószínűleg figyelemmel kísérték a Bajnokok Ligája e heti mérkőzéseit, és “lemásolták” azt az akarást, hitet, mentális erőt, amit az angol csapatoknál láthattunk a hét közepén, mert ezen a téren minden rendben volt! Valamennyi mérkőzésen becsületes támadójátékkal jó eredményeket értünk el. Olyan teljesítményt nyújtott valamennyi játékos, amivel a szülők, hozzátartozók elismerését is kivívták. A sikeres játékhoz a fentieken kívül az is kellett, hogy ezúttal megfelelő létszámmal jelentünk meg, így kritikus helyzetekben mindig sikerült friss játékosokat pályára küldeni.
Szombaton Baranyi Zsombort, vasárnap Méhes Gellértet díjazták a rendezők oklevéllel. U13-ban a szolnoki tornán Virágh Richárd nyerte el e torna legjobb játékosának járó trófeát.
A csapatok tagjai voltak: Virágh Richárd, Baranyi Zsombor, Kakas Roland, Horváth Máté, Rékasy Dávid, Ozsváth Ádám, Vári Mátyás, Algisi Márk, Koleszárik Bence, Méhes Gellért, Pataki János, Kovács Dezső, Nyúl-Szénási Csanád, Somodi László, Bodócs Ármin, Galamb Gergő,Tóthalmi Péter, Kothencz Kolos
Szép volt fiúk, hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter