UFC
Főoldal > Bozsik Program > U13, U11: Kiskőrösön, majd Lajosmizsén folytatódott a Bozsik-program

U13, U11: Kiskőrösön, majd Lajosmizsén folytatódott a Bozsik-program

U13: A szombati “B” tornán már az első mérkőzésen látható volt, hogy sokkal jobban alkalmazkodtunk a nagyobb pályához, a füves talajhoz, mint az előző fordulóban. Az átadásaink is pontosabbak voltak és a területeket is jobban elosztottuk. De a legfontosabb változás az volt, hogy minden mérkőzésen nagy akarással és odafigyeléssel, fegyelmezetten játszottunk. Ez pedig 11 megszerzett pontot eredményezett! Kikaptunk ugyan egy góllal a Szandaszőlős ellen, de két döntetlen után 3 győzelmet is arattunk!
Vasárnap is hasonló erények jellemezték csapatunkat Lajosmizsén a „C” szintű tornán. Lajosmizsét ugyan egyik meccsen sem sikerült legyőzni, de Szabadszállás ellen egy döntetlen és egy győzelem volt a mérlegünk. Sajnos több játékosunk is hiányzott, így csere nélkül kellett végigjátszanunk a 80 percnyi játékidőt. A jövőben jó lenne, ha megfelelő számú játékossal tudnánk részt venni a tornákon, mert pihenés nélkül ebben a korosztályban nehéz folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. A két tornán Algisi Márk és Kakas Roland kapott oklevelet kimagasló játékáért.

U11: A 2009-es és a 2008-as korosztály játékosai egy csapatot alkotva szerepeltek Kiskőrösön.
Első mérkőzésünkön célratörő támadójátékunknak köszönhetően magabiztos győzelemmel kezdtünk a SZEOL SC II. csapata ellen. A Szanda FS elleni mérkőzésen – ahol ellenfelünk fizikailag erősebb és gyorsabb volt nálunk – szoros mérkőzésen elszenvedett vereséggel folytattuk. A hazaiak ellen túl sokat cipeltük feleslegesen a labdát, és nem használtuk ki a pálya szélességét sem, ezek miatt csak döntetlent értünk el. A kalocsai Méhecskék SE ellen ellenfelünknek sokkal több helyzete volt, mert védekezésben rosszul helyezkedtünk, azonban szerencsére nem tudtak élni a kínálkozó lehetőségekkel. Az ellentámadásaink nagy veszélyt hordoztak magukban, és két ilyen szituációból látványos találatokat szereztünk, így győzelemmel zártuk a tornát.
Összességében a támadó játékunk jól működött, szép akciókat vezettünk a nap folyamán. Védekezésben viszont javulnunk kell, elsősorban a helyezkedésben. Csapatunkból Köblös Mátét jutalmazták különdíjjal a tornán mutatott teljesítményéért. Rajta kívül Mező Maxim és Utasi Brendon emelkedett ki csapatunkból.
Szép volt fiúk, hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter