Főoldal > Hírek > U13: A tornateremben maradtak a gólok…

U13: A tornateremben maradtak a gólok…

Vasárnap ragyogó napsütésben kezdtük meg az OTP Bank Bozsik-program „B” szintjének tavaszi mérkőzéssorozatát. A téli átigazolási szezonban a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiához igazolt 3 játékosunk,d kacsingat, így szinte fél csapatra való játékost veszítettünk el az őszhöz képest. Hiányukat vasárnap elsősorban a támadójátékunk sínylette meg. A hat mérkőzésből ugyan csak egyet veszítettünk el 2:1-re, a másik ötöt viszont döntetlenre hoztuk. Rúgott góljaink száma viszont mindössze kettő volt, ami 90 perc játék alatt nem sok.
A következő tornákon ezen a téren javulnunk kell! Védekezésünk viszont többnyire jól működött. Ez erőt adhat a folytatáshoz. Kicsit szokatlan volt a nagyobb területen zajló játék is, hiszen eddig többnyire teremben edzettünk. Kell egy kis idő, mire átállunk a nagyobb létszámú, nagyobb területen zajló játékhoz.

A csapat tagjai voltak: Fürj Zsombor, Pataki János, Virágh Richárd, Baranyi Zsombor, Kakas Roland, Horváth Máté, Rékasy Dávid, Nyúl-Szénási Csanád, Nagy Tamás, Koleszárik Bence, Kothencz Kolos, Bodócs Ármin, Ozsváth Ádám, Vári Mátyás, Algisi Márk
Szép volt fiúk, hajrá UFC!