Főoldal > Hírek > FUTSAL megyei döntő: Kiváló játékkal a 3. helyen zártunk

FUTSAL megyei döntő: Kiváló játékkal a 3. helyen zártunk

Torbavecz Tamás edző értékelése:
Az egy évvel idősebbek között szerepeltünk a 8 csapatos megyei futsal döntőben.
Csoportmeccseinket két magabiztos győzelemmel kezdtük a későbbi győztes Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, illetve a Tompa SE csapata ellen. Utolsó csoportmérkőzésünkön 2 gólos hátrányból sikerült egyenlítenünk a Szilády RFC ellen, így elsőként jutottunk tovább a csoportunkból.
Az elődöntőben támadásban kiválóan játszottunk, azonban a ziccereinket nem tudtuk kellő hatékonysággal értékesíteni, ez megbosszulta magát, és 3:2-es vereséget szenvedtünk a Hírös-Ép „B” csapatától. A fájó vereség után a bronzcsatában a Hírös-Ép „A” csapata ellen már sikerült győznünk, igaz, itt nem játszottunk annyira jól, mint az elődöntőben.
Nagy élmény volt újra egy torna erejéig 2007-es edzőnek lenni. Talán a játéktudás alapján még előrébb is végezhettünk volna, de így is egy igazi ünnepnek éreztem az egész napot. Öröm volt nézni, ahogy a gyerekek a mérkőzéseken együtt gondolkoztak, és ahogy keresték egymást a játékhelyzetekben. Mindenki belerakta a játékba a saját egyéniségét. Jó érzés volt látni, hogy a játékhelyzet-megoldások készség szintjén vannak mindenkinél.
A csapat tagjai voltak: Vári Mátyás, Fürj Zsombor, Sódar Gellért, Kovács Dávid, Kothencz Kolos, Ozsváth Ádám, Nagy Ákos, Major András
Gratulálunk!