Főoldal > Hírek > 2005: Tornagyőzelem a csarnokavatón!

2005: Tornagyőzelem a csarnokavatón!

U-14-es csapatunk a XVI. Kolláth Béla emléktornán szerepelt az elmúlt hétvégén, ami Szászbereken került megrendezésre egy újonnan átadott sportcsarnokban. Az egész nap folyamán végig magabiztos játékkal meneteltünk az aranyérem felé. A csoportmérkőzéseken érezhető volt, hogy nem akartuk a véletlenre bízni az elsőség sorsát, mindenki a maximumot hozta ki magából, akkor sem adtuk fel, ha éppen hátrányba kerültünk. Ennek az eredménye három győzelem lett. A keresztjátékban igaz nem sikerült gólt szereznünk, magunknak nehezítettük meg a döntőbe jutást, több ziccert is elhibáztunk és 0-0 döntetlen után jöhettek a büntetőrúgások. Kapusunk, Simó Norbi két büntetőt hárítva “bevédte” a csapatot a döntőbe! A döntőt a másik csoportelsővel, Orosháza csapatával játszottuk. Izgalmas, végig kiélezett mérkőzésen a vezetést meg tudtuk szerezni, de egy utolsó percben megítélt büntetővel ellenfelünk kiegyenlített, ismét büntetőpárbaj következett. A kapusok itt is kitettek magukért, csak az ötödik körben sikerült döntésre vinni a dolgot!
Az aranyérem az egész nap folyamán mutatott játék után megérdemelten került az UFC-s fiúk nyakába. A torna legjobb játékosa címet is bezsebeltük, az elismerést Banó Milán kapta.

Gratulálunk az egész csapatnak a remek teljesítményhez!
Eredmények:
Sárréti Gyönyhalász – UFC 0-3
UFC – Abony 2-1
Fegyvernek – UFC 0-2
Elődöntő:
Törökszentmiklós – UFC 0-0 (2-3)
Döntő:
Orosháza – UFC 1-1 (2:3)

A csapat tagjai voltak: Simó Norbert, Hajkó András, Mag Gábor, Gyenei András, Banó Milán, Szabó Bátor, Szabó Hunor, Halasi Máté, Kalló Márk, Domokos Nándor, Geiger Ábel