Főoldal > Hírek > 2009: Mi rendeztük a II. UFC Újévi Kupát

2009: Mi rendeztük a II. UFC Újévi Kupát

Január 19-én az UFC 2009-es korosztálya immár második alkalommal rendezte meg az UFC Újévi Kupát, Lajosmizse, Izsák, Városföld, Jakabszállás és az UFC két csapatának részvételével.

A csoportmérkőzések nagy küzdelmet, szoros eredményeket hoztak, több esetben is csak egy-egy gól döntött, minimális különbségű meccseken alakult ki a csoportokon belüli végső sorrend. Minden csapat dicséretet érdemmel, végig rendkívül színvonalas játékot láttunk, sok-sok szép megoldással. A végső győzelmet – a tavalyi évhez hasonlóan -Lajosmizse szerezte meg, de “saját gyerekeink” is jól szerepeltek, hiszen a „zöld” UFC 2., míg a „fehér” UFC 5. helyen végzett.

A kupán 19 játékosunk vett részt, akik az edzéseken szerzett tudásukat igazi versenyhelyzetben, nézők előtt is meg tudták mutatni. Örömteli volt, hogy mindenki jól teljesített, bátran játszott és fegyelmezetten küzdött a csapatáért.

A tavalyi után ismét egy jól sikerült tornát rendeztünk és bízunk benne, hogy minden résztvevő jó érzésekkel gondol vissza erre a szombat délelőttre, örömmel és büszkén fogja megmutatni érmeit, kupáját osztálytársainak, barátainak.