UFC
Főoldal > Hírek > U13: Tél eleji helyzetkép

U13: Tél eleji helyzetkép

U-13-as csapatunk esetében is teremben folytatódott a felkészülés, a parkettás időszak első állomásaként Egerbe vezetett az utunk. Nagy lelkesedéssel indultunk a kétnapos túrára. Az első napon a csoportmérkőzések, másnap a helyosztók kerültek megrendezésre. Az elő mérkőzésünket a későbbi döntős Tarpa csapatával játszottuk, már az elejétől látszott, hogy ez egy erősebb csapat, ennek ellenére végig harcosan és bátran játszottunk, kétgólos vereség lett a vége. Második mérkőzésünkön Veresegyháza következett, itt sem mi voltunk erőfölényben, de fizikális hátrányunkat lelkesedéssel tudtunk kompenzálni, a vége egygólos siker lett! Gólunkat Dombi Patrik szerezte. Harmadik mérkőzésünket Csepel csapata ellen játszottuk,ezen egy utolsó percben kapott góllal 2:1 re kikaptunk. Így az alsó ágon folytathattuk a küzdelmeket, itt Tiszalök csapatával találkoztunk, sajnos szintén 2:1-es vereség lett a vége. Dicséret illeti a gyerekeket a tornán mutatott játékukért, ha így folytatjuk a felkészülést, a következő tornákon az eredmény is javulni fog!
A csapat: Fürj Zsombor, Horváth Máté, Galamb Gergő, Kátai-Kis Róbert, Kakas Roland, Baranyi Zsombor, Dombi Patrik, Virágh Richárd,

A Mikulás erről a korosztályról sem feledkezett meg, itt kulacsokat és kesztyűket hozott ajándékba.

Beindult a futsal Bozsik-program is, aminek az első fordulóját Jakabszálláson rendezték meg. Itt Lajosmizse két csapattal és az UFC egy 2007-es és egy 2006-os csapattal vett részt. Mindenki játszott mindenkivel, a tornán szoros eredményeket, önfeledt játékot láthattak a szülők. Folytatás januárban.
HAJRÁ UFC !

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter