UFC
Főoldal > Hírek > NOVEMBER HÓNAP JÁTÉKOSA: KÁLMÁN SIMON (2009)

NOVEMBER HÓNAP JÁTÉKOSA: KÁLMÁN SIMON (2009)

Simon 4 éve büszkén hordja a zöld-fehér UFC-s felszerelést, annak ellenére, hogy hatalmas Újpest szurkoló! A foci mellett évekig karate edzésekre is járt, hogy levezesse a benne rejlő sok-sok energiát. Idén ősztől viszont teljes mellszélességgel a foci mellett döntött, így semmi akadálya annak, hogy szinte valamennyi edzésen részt vegyen. Simon a 2009-es korosztályunk egyik kiemelkedő képességű kapusa! Ezt a két hete megrendezett egri tornán is bizonyította, ahol egyértelműen a 16 csapatos torna egyik legnagyszerűbb teljesítményét nyújtotta a kapusok között.
Egy éve a korosztályos edzések mellett, Házi Imi bácsi kapusedzéseit is lelkesen látogatja, így már hetente 4-5 alakalommal is magára ölti kedvenc kapusmezét.
Simon nem csak a kapuban, de a mezőnyben is kiválóan megállja a helyét, ami a modern labdarúgásban szinte elengedhetetlen.
Utóbbi időben a figyelmét is egyre tovább tudja összpontosítani, ha emellett az elhivatottsága is megmarad, akkor korosztályának egyik legkiválóbb játékosává válhat (nem “CSAK” ebben a klubban)!
Csak így tovább, gratulálunk!
Hajrá Simon, hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter