Főoldal > Hírek > 2009: Vereség nélkül a 4. helyen végeztünk Egerben

2009: Vereség nélkül a 4. helyen végeztünk Egerben

Remek hangulatban érkeztünk meg a 2007-es korosztállyal együtt szombat reggel a 16 csapatos nemzetközi tornára, ahol ezen a napon három mérkőzés vár ránk. Az első meccsen magabiztos 2:0-ás győzelmet arattunk a jó erőkből álló budapesti GRUND csapata ellen, majd következett a nap “slágermeccse” a helyi EGER SE csapata ellen, akik nagyon megnehezítették dolgunkat, a végeredmény egy igazságosnak mondható 1:1-es döntetlen lett. A harmadik mérkőzésünkön a CSEPEL gárdáját fektettük két vállra, így csoportelsőként jutottunk a legjobb 8 csapat közé.
Vasárnap reggel a vendéglátó EGER Focisuli elleni győzelemmel biztosítottuk helyünket a legjobb 4 csapat között. Következhetett az elődöntő, ahol a Tiszakécskével kerültünk szembe. Egy harcos, küzdelmes mérkőzésen 0:0-ás végeredmény született, a hétméteres-rúgások során sajnos nem mellénk állt a szerencse, így készülhettünk a városi rivális SC Hírös-ÉP elleni bronzcsatára. Ezen a mérkőzésen csapatunk irányította a játékot, szinte az egész meccsen az ellenfél térfelén pattogott a labda, de sajnos a mezőnyfölényt nem tudtuk gólokra váltani, így ismét következhettek a büntetők. Sajnos ismét az ellenfél célzott pontosabban, így most be kellett érnünk a 4. hellyel.
A csapat tagjai voltak: Kámán Simon (kapus), Házi Marcell, Major Gábor, Kovács Kornél, Csikós Alex, Brutyó Dávid, Mező Maxim, Kothencz Előd, Mészáros Regő
A csapat a hétvégén mutatott játékával és harciasságával, minden kétséget kizárva megmutatta, hogy nem csak létszámban, de minőségben is ismét egy nagyon erős korosztálya van az UFC egyesületének!
Örömmel és nagy-nagy büszkeséggel töltött el edzőt, szülőt, hogy az egri csarnokban 2 napig az UFC rigmusok hangereje volt a legerősebb!!!
Csak így tovább, HAJRÁ UFC!!!