UFC
Főoldal > Hírek > 2007: Szépen csillogó bronzérem Egerből!

2007: Szépen csillogó bronzérem Egerből!

Hosszú túrára indultunk a hétvégén, Egerben kétnapos tornán vettünk részt. A 2007-es csapatunk azzal a céllal kelt útra, hogy túlszárnyalja a tavalyi eredményét, amikor kapott gól nélkül búcsúzott a tornától, a remek védekezés ellenére sem jutott a legjobb 4 csapat közé.
Jól indult minden, hiszen 3 perc alatt 2 bombagólt zúdítottunk a Bőrlabda kapujába. A lendület kitartott a meccs végéig, a 4:1-es magabiztos győzelem nagy reményeket keltett. De tudtuk, a keményebb csapatok ezután következnek. Először a Csepel Halászival játszottunk 1:1-es döntetlent, majd a torna végső győztesével vívtunk igazi rangadót, melyen egyik csapat sem tudott gólt szerezni.
A vasárnap a mentális erőről szólt, amelyben a legjobbnak bizonyultunk. Két büntetőpárbajt is megnyertünk, ami bronzérmet eredményezett számunkra.
Összességében jól játszottunk, csupán a döntőbe jutásért vívott meccsen volt némi rövidzárlat a védekezésünkben. Alkalmanként a támadójátékon is érződött, hogy még nem sikerült átállnunk a nagypályás játékról a kisebb területű, gyorsabb teremfocira.
Játékosaink kiváló képességeit viszont az is mutatja, hogy mindkét büntetőpárbajban hidegvérrel, nagy pontossággal lőttek az ellenfelek hálójába, egyszer sem hibáztak!
Végül ki kell emelni azt, hogy mindenki nagyon fegyelmezetten viselkedett a mérkőzések között, az étkezések és az utazás alatt, valamint az esti szabadidő eltöltése közben is. A torna legjobb kapusának Vári Mátyást választották, gratuláció Matyinak és a többieknek!

A csapat tagjai voltak: Koleszárik Bence, Sódar Gellért, Kothencz Kolos, Bodócs Ármin, Ozsváth Ádám, Major András, Vári Mátyás, Algisi Márk, Kovács Dávid, Dudás Mirkó, Nagy Ákos

Top
Facebook
Facebook
Twitter