Főoldal > Hírek > U14: Felkészülési és bajnoki meccs is szerepelt a heti programban

U14: Felkészülési és bajnoki meccs is szerepelt a heti programban

Az őszi szezon utolsó tétmérkőzése előtt játszottunk egy edzőmérkőzést a KLA U-14-es csapatával, mindkét csapatnak jó lehetőség volt gyakorolni a hétvégi bajnoki előtt. A tervezett 3X30 perc alatt próbáltuk minél jónban megnehezíteni ellenfelünk dolgát. A kilátogató szülők, trénerek nagyon jó iramú, látványos mérkőzést láthattak. Ellenfelünk erejét mutatta, hogy a hibáinkat könyörtelenül kihasználták, rendre gólra tudták váltani (szerencsére nem volt olyan sok). A játék képe a harmadik harmadra egyoldalúbbá vált, már nem sok erőnk maradt, nem tudtunk nagy ellenállást kifejteni, ellenfelünk sorra dolgozta ki támadásait, és több gólt is szerzett. Külön öröm volt, hogy az akadémiáról kilátogató edzők személyesen gratuláltak a gyerekeknek a mutatott teljesítményükhöz!

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén Salgótarjánban léptünk pályára. Jól kezdtük a mérkőzést, 10 perc után már kétgólos előnyhöz jutottunk, mi irányítottunk, több helyzetet is kidolgoztunk. Ezután magunknak tettük nehézzé a mérkőzést: ellenfelünket hozzásegítettük két gólhoz is, ezek egy kicsit nagyobb odafigyeléssel, koncentrációval elkerülhetők lettek volna. A második félidő elején döntetlen állásnál sajnos ugyanaz történt, mint az első félidőben: két perc leforgása alatt két gólt kaptunk. Ezután több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, a kapufát is eltaláltuk, de már csak szépíteni tudtunk, a vége 5:4 es hazai siker lett. Összességében elégedettek lehetünk a mutatott játékkal, de törekednünk kell arra, hogy a mérkőzés minden egyes percében maximális koncentrációval játsszunk, a már megnyert párharcokat követően könnyelműen ne adjuk vissza a labdát! Gratulálunk a fiúknak az őszi eredményekhez!