Főoldal > Hírek > U12(2007): Sikeres és „udvarias” hétvége

U12(2007): Sikeres és „udvarias” hétvége

Vasárnap a régiós „B” szintű Bozsik tornán mi voltunk a rendezők, és igen udvarias házigazdának bizonyultunk, mert először a Hírös-Ép-nek, utána a Szolnoknak engedtük át a kezdeményezést az első két mérkőzésen. Persze nem csak az udvariasság volt ennek az oka, hanem az is, hogy a középső “tengelyünk” (Fürj Zsombor, Horváth Máté és Dudás Mirkó) hiányát megszenvedte a védekezésünk. Szerencsére a harmadik mérkőzéstől – főleg mentálisan – magára talált a csapat, és végül 2 jó mérkőzéssel búcsúztunk a szabadtéri mérkőzésektől.
Tanulság: meg kell tanulnunk önbizalommal telten játszani – bármilyen összeállításban is lépünk pályára!
Oklevéllel ezúttal Kovács Dávidot jutalmaztuk, aki az egész őszi szezon alatt nagy alázattal, kiválóan játszott.

Pályára lépett Koleszárik Bence, Sódar Gellért, Rékasy Dávid, Kothencz Kolos, Bodócs Ármin, Ozsváth Ádám, Major András, Vári Mátyás, Algisi Márk, Tóthalmi Gellért,
gratuláció mindenkinek!