UFC
Főoldal > Bozsik Program > U11/U13: Régiós Bozsik-tornán szerepeltünk Szegeden

U11/U13: Régiós Bozsik-tornán szerepeltünk Szegeden

U11: Különböző erősségű ellenfelek ellen léptünk pályára. Volt olyan mérkőzésünk, ahol minden tekintetben ellenfelünk fölé nőttünk, volt olyan is, ahol egyéni képességek terén riválisaink előttünk jártak, jobb adottságokkal rendelkeztek. De olyan meccsünk is akadt, ahol – bár játéktudásban láthatóan jobbak voltunk – hiányzott a rutin, hogy magunk javára fordítsuk az adott mérkőzést. 2 győzelemmel, és 4 vereséggel zártuk a napot. A jövőben azért is fogunk dolgozni, hogy minél közelebb kerüljünk az élmezőnyhöz!
Csapatunkból Méhes Kristóf nyújtotta a legjobb teljesítményt, ő külön elismerő oklevelet kapott.

U13: A 2007-2008-as korosztályunk csapata a régió legjobbjai ellen megvívott mérkőzések zömében kezdeményező játékkal próbált az ellenfelek fölé nőni,ez az esetek többségében sikerült is.
Védekezésünk végig jól működött, csak néhány apró hiba csúszott be. Támadójátékunk is rendben volt, sok helyzetet alakítottunk ki, ám a helyzetkihasználásunkkal akadtak gondok. A lankadatlan lelkesedés végig jellemző volt csapatunkra, melyből ez alkalommal kapusunk, Fürj Zsombor kapott elismerő oklevelet, de mindenki jól teljesített!
Sajnos Méhes Gellért az első mérkőzésen egy szerencsétlen esésnél kezét törte, így egy nem tervezett programot is be kellett iktatni a Gyermekklinikán. Gellértnek gyors felépülést kívánunk, várunk vissza a pályára!

Top
Facebook
Facebook
Twitter