Főoldal > Hírek > Ha nyár, akkor strandfoci – megszületett az új szezon első sikere!

Ha nyár, akkor strandfoci – megszületett az új szezon első sikere!

Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógy- és Strandfürdőben került megrendezésre az MLSZ strandfoci bajnoksága.
A sikeresen megvívott csoportkör után a 2007-esek jogot szereztek az indulásra a megyei döntőben. Ezt augusztus 11-én rendezték. Az eseményen az SC Hírös-Ép, a Kiskunhalas FC és a Bácsalmás csapatát megelőzve az első helyen végeztünk! A győzelem értékét növeli, hogy játékosaink zöme a meghirdetett korosztálynál egy évvel fiatalabb volt, ami szerencsére nem látszott a teljesítményen. Jól ötvöztük az egyéni játékot a csapatjátékkal, mindvégig nagy odafigyeléssel, koncentráltan, egymást kisegítve játszottunk. Győzelmünk jogosságát az is igazolja, hogy a két nap alatt lejátszott hat mérkőzésből valamennyit megnyertük! A győzelem okozta remek hangulatban az éremátadás után záróráig élveztük a fürdő nyújtotta lehetőségeket!
GRATULÁLUNK!
A csapat tagjai voltak:
Fürj Zsombor, Horváth Máté, Sódar Gellért, Bodócs Ármin, Ozsváth Ádám, Nagy Ákos, Major András, Kovács Dávid, Dudás Mirkó, Koleszárik Bence

(A fényképek külön albumban megtekinthetőek itt…)