Főoldal > U14-U11 > U14, tiszakécskei csapat: nem sikerült borítani a papírformát az utolsó fordulókban

Az utolsó két meccsen a tabella első két helyén tanyázó csapatokkal játszottunk (Szeged 2011, Békéscsaba 1912 SE). Próbáltuk megnehezíteni mindkét alakulat dolgát, de sajnos a szegediek rendre megtalálták az utat a kapunkig, sokszor csak szabálytalanság árán tudtuk megállítani őket, melynek eredményeként két büntetőt is rúghattak. Mi a kontratámadásokra építettünk, legalább öt 100%-os helyzetünk volt is, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk vagy a rossz megoldást választottuk. A csabaiak a legapróbb hibáinkat is gólokkal büntették, mi alig-alig jutottunk el a másik kapuig. Pozitívumként kell kiemelni a hozzáállást és az elszántságot, az eredménytől függetlenül az utolsó percig küzdöttünk, nem adtuk fel a mérkőzéseket, mindkét alkalommal még nagyobb arányú vereségtől menekültünk meg ennek köszönhetően!
Gratulálunk a csapatnak a tavaszi teljesítményéhez: az elérhető 33-ból, 24 pontot szereztünk!
Eredmények:
TVSE (UFC) – Szeged 2011 Kft 0 – 10