UFC
Főoldal > Bozsik Program > U11: Szombaton Kalocsán játszottunk a régiós Bozsik-tornán

U11: Szombaton Kalocsán játszottunk a régiós Bozsik-tornán

A kalocsai körzetben szoros mérkőzéseken 3 győzelmet és egy döntetlent értünk el a Szegedi EAC, a Kalocsai Méhecskék, a szegedi DAFC és a Ceglédi VSE csapatai ellen.
A torna elején tompák voltunk, és rengeteg gólhelyzetet kihagytunk, első két mérkőzésünkön ennek köszönhetően csak kevés gólt szereztünk, de minimális különbséggel így is felülmúltuk ellenfeleinket. A 3. mérkőzésünk volt a legszínvonalasabb, kiegyenlített játékot hozott, de a végén mi örülhettünk, mert a mérkőzést eldöntő szituációkból mi jöttünk ki győztesen. Utolsó meccsünkön hiába múltuk felül játékban ellenfelünket, gólhelyzeteinket egymás után puskáztuk el. Ez megbosszulta magát, az utolsó pillanatban egy figyelmetlenségből egyenlített az ellenfelünk.
Játékosainknak a mérkőzés-szituációkban többször kiváló meglátásai voltak, azonban megoldásainkban sokszor csúszott technikai hiba, amit ha legközelebb javítunk, akkor nagyobb arányú győzelmeket is szerezhetünk. Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, azonban ezekből most keveset sikerült értékesítenünk.
Csapatunkból Koleszárik Bence lett a különdíjas, aki két szép góllal és megbízható játékkal hívta fel magára a figyelmet.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Algisi Márk, Ozsváth Ádám, Major András, Sódar Gellért, Vári Mátyás, Koleszárik Bence, Kothencz Kolos, Bodócs Ármin

Top
Facebook
Facebook
Twitter