Főoldal > Hírek > U10-U11: edzőmeccs és Kölyökliga

U10-U11: edzőmeccs és Kölyökliga

U11-eseink pénteken hasznos edzőmérkőzést játszottak a helyi akadémisták csapatával. A jó iramú találkozón mindkét oldalon gyakran forogtak veszélyben a kapuk. A mérkőzés jó lehetőség volt a játékosok számára, hogy több poszton is kipróbálhassák magukat. A végig szoros találkozón végül 8:6-ra győztünk. A játék során többször visszaköszöntek olyan szituációk, melyeket az edzések során gyakoroltunk, ezeket most meccs szituációban is ügyesen alkalmaztuk.

U10-es korosztályban a Kölyökliga aktuális fordulóján szerepeltünk Kiskunhalason a Mercedes-Kecskeméti Labdarúgó Akadémia felkérésére. A helyi Szilády RFC, illetve az Újpest ellen játszottunk 2X20 perces mérkőzéseket. A halasi csapat ellen 3:3-as döntetlent értünk el, majd 4:2 arányban győztünk az fővárosi lilák ellen.
Mindkét meccsünkön igyekeztünk kezdeményezően fellépni, irányítani a játékot, ami a találkozók nagyobb részében sikerült is. Nagy tempójú mérkőzéseket játszottunk, ami időnként sajnos rányomta a bélyegét a pontosságra. Igyekeztünk már az ellenfél térfelén labdát szerezni. Örömteli, hogy sok helyzetet dolgoztunk ki, azonban helyzetkihasználásunk gyengébb volt a mai napon. Jó mentalitásunknak köszönhetően az Újpest ellen két gólos hátrányból sikerült fordítanunk.
Fejlődésünk szempontjából kiváló napot tudhatunk magunk mögött, köszönjük a lehetőséget!
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Simon Bálint, Köblös Máté, Turi Gábor, Fürj Bence, Méhes Kristóf, Utasi Brendon, Telek Sámuel, Hoffman Csanád, Pesti Milán.