UFC
Főoldal > Bozsik Program > U14/U13: Mozgalmas hétvége áll mögöttünk

U14/U13: Mozgalmas hétvége áll mögöttünk

Csapatunk számára igen nehéznek ígérkezett ez a hétvége. A márciusi kedvezőtlen időjárás miatt több rendezvény is elmaradt az előző hónapban, ezeket pótolni kell(ett), erre ez a hétvége tűnt alkalmasnak. Három nap alatt három mérkőzés várt több játékosunkra is.
Az U14-es megyei bajnokságban a péntek délutáni bajnoki meccsen a KLC- KTE SI „C” csapatával az edzés időpontjában találkoztunk. Izgalmakkal teli mérkőzésen igazságosnak mondható döntetlen született. (1:1, Gl.: Mongyi András)
Szombaton Bugacra utaztunk az aktuális fordulóra. Ez a mérkőzés is jól sikerült, bár gólszegénynek bizonyult. Csupán egy büntető döntött a 3 pont sorsáról, sajnos nem a mi javunkra.

U13-as játékosainkkal vasárnap Kiskunhalasra utaztunk a „B” szintű régiós Bozsik-torna újabb fordulójára. Itt a szokásos ellenfelek ellen az előző fordulókhoz képest sokkal szorosabb mérkőzéseket vívtunk, a hazai Szilády-t sikerült legyőznünk!
Játékosaink valamennyi mérkőzésen jól teljesítettek. Kiváló hozzáállással, nagy odafigyeléssel játszottak, ami biztató a jövőre nézve. A 2006-osok közül Virágh Richárd, Borbényi Balázs, Horváth Máté, Kakas Roland és Fürj Zsombor is “besegített” ezen a napon, játékukkal nagy segítséget nyújtottak az idősebbeknek.

Külön elismerés azoknak a labdarúgóknak, akik mindhárom programon játszottak: Simó Norbertnek, Kalló Márknak, Domokos Nándornak és Mészáros Adorjánnak!

Top
Facebook
Facebook
Twitter