UFC
Főoldal > Bozsik Program > U13/U11: Szombaton a régiós Bozsik II. fordulóján vettünk részt

U13/U11: Szombaton a régiós Bozsik II. fordulóján vettünk részt

U11: 3 döntetlennel és 2 vereséggel zártunk az erős mezőnyben. Első két mérkőzésünkön jól játszottunk, kiváló támadásokat vezettünk. A hátralévő 3 meccsünkön sajnos nem sikerült gólt szereznünk, és kaptunk 8 gólt. Ezeken a meccseken ellenfeleink frissebbek, gyorsabbak voltak, egyénileg jobb játékerőt képviseltek. A nap végére a fáradtság miatt az alaptechnikai elemek megoldása sem mindig sikerült játékosainknak. Csapatunkból Simon Bálint egy évvel fiatalabbként a legjobb teljesítményt nyújtotta, különdíjjal jutalmazták! Gratulálunk! Rajta kívül Kovács Dávid emelkedett ki csapatunkból.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Kovács Dávid, Algisi Márk, Ozsváth Ádám, Vári Mátyás, Kothencz Kolos, Major András, Simon Bálint, Fürj Bence, Tóthalmi Gellért

U13: Sajnos családi és egyéb programok ezúttal is akadályoztak bennünket abban, hogy a legjobb összeállításunkban jelenjünk meg. 4 fiatalabb játékos is helyet kapott a csapatban. Szerencsére mindannyian fel tudtak nőni a feladathoz, így a három vereség ellenére sem vallottunk szégyent, ezek mellett Sziládyval és az Sc Hírös-Ép csapatával döntetlent tudtunk játszani.

Top
Facebook
Facebook
Twitter