UFC
Főoldal > Hírek > U14: Komoly zakót kaptunk vasárnap

U14: Komoly zakót kaptunk vasárnap

A megyei bajnokságban szereplő U14-es csapatunk lejátszotta a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzését. Ellenfélként a jó erőket képviselő, második helyezett Kiskunfélegyháza érkezett a Műkertvárosi Sporttelepre.

Finoman fogalmazva is nehézkesen indult a szezon, mind az eredmény, mind játékoslétszám tekintetében. Sajnos a mérkőzést csere nélkül játszottuk le, a régóta várt bajnoki mérkőzésre éppen összejött a minimális 9 fős keret, holott edzéseken mindig sokan vagyunk. A mérkőzés elején gyorsan vezetést szerzett a vendég csapat, és sajnos lendületük kitartott a félidei sípszóig, így 0-5-el fordultunk.
A második játékrészben még két gólt szereztek, így alakult ki a 0-7-es végeredmény. Elmarasztalni viszont senki nem lehet, az a kilenc fő, aki végigküzdötte a mérkőzést, dicséretet érdemel! Csapatunkon nem mutatkozott az ilyenkor előforduló szétesés, egymás hibáztatása. Játékosaink folyamatosan biztatták egymást, a nyolcvan percet becsülettel lejátszották!

A következő bajnoki fordulókra elsődleges cél, hogy aki edzésen ott van, az érkezzen ki a hétvégi mérkőzésre is, hiszen mégis csak egy jó hangulatú derbi a “labdarúgás sava-borsa”!

Top
Facebook
Facebook
Twitter