UFC
Főoldal > Hírek > U14: A végjáték döntötte el javunkra a mérkőzést a második fordulóban!

U14: A végjáték döntötte el javunkra a mérkőzést a második fordulóban!

Füzesgyarmatról a Sárréti Gyöngyhalász csapata látogatott hozzánk. Célunk ugyanaz volt, mint az első fordulóban: visszavágni az őszi vereségért!
Mindkét csapat nagy lelkesedéssel kezdte a mérkőzést, de a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. A védelmek remekül állták a sarat, ám az első apró hibánkat ellenfelünk könyörtelenül kihasználta és megszerezte a vezetést. A második félidőben egy szép távoli lövéssel megduplázta az előnyét a vendég csapat.
Végül a rengeteg próbálkozás meghozta eredményét, a 70. percben Durgó Bence szépített, majd egy percre rá Gyenei Andris szabadrúgásból egalizált! Ekkor már csak a füzesgyarmati kapu előtt folyt a játék, sorra lőttük a szögleteket, de csak nem akart megszületni a győztes gól. Végül az utolsó percben Gaál Péter remekül játszotta magát tisztára a tizenhatoson belül és megszerezte csapatunk harmadik gólját, egyben a győztes találatot! Gratulálunk a fiúknak, hogy egyetlen percre sem adták fel a mérkőzést, végig lelkesen elszántan játszottak, revansot vettek az őszi 8-1-es vereségért!

Tiszakécskei VSE(UFC) – Sárréti Gyöngyhalász 3 : 2
G.sz.: Durgó Bence, Gyenei András, Gaál Péter

Top
Facebook
Facebook
Twitter