UFC
Főoldal > Hírek > Futsalban megyei bajnokok lettünk az U11-es korosztályban!

Futsalban megyei bajnokok lettünk az U11-es korosztályban!

Szombaton Kalocsán az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága által szervezett futsal megyei döntőn 1. helyen végeztünk, ezzel bejutottunk a régiós döntőbe!
A megyei fináléban az alábbi 8 csapat szerepelt:
Szilády RFC I., a Szilády RFC II., a LUA Baja, a Méhecskék SE, a Félegyházi TSI, az SC Hírös-Ép, az UFC I., és az UFC II.
Szoros mérkőzések jellemezték a tornát. Az UFC I-es csapatával másodikként jutottunk tovább a csoportunkból. Az elődöntőben a kiváló erőkből álló SC Hírös-Ép csapatát sikerült legyőznünk, majd a döntőben a Szilády RFC kitűnő gárdájának sikerült visszavágnunk a csoportban elszenvedett vereségért, ezzel mi lettünk a megyei bajnokok! A nap folyamán folyamatosan javult a játékunk, és a nap végére, a sorsdöntő mérkőzéseken teljesítettünk a legjobban.
Az UFC II-es csapatát 3 perc választotta el a csoportból való továbbjutástól a LUA Baja ellen, azonban a sorsdöntő mérkőzés végére kicsit elfáradtunk, erős ellenfelünk pedig megfordította a mérkőzést. Velük 1 győzelemmel és 2 vereséggel zártuk a csoportunkat, így nem jutottunk a legjobb 4 közé. Ennek ellenére bravúros teljesítményt nyújtottak játékosaink, akik minden elismerést megérdemeltek ezen a napon.
A gyerekek mellett a SZÜLŐI CSAPAT is kitett magáért: lelkes és sportszerű szurkolásukkal pazar hangulatot teremtettek a mérkőzéseinken.
A megyei döntőben a csapataink tagjai voltak:
Vári Mátyás, Sódar Gellért, Kovács Dávid, Ozsváth Ádám, Nagy Ákos, Major András, Kothencz Kolos, Dudás Mirkó, Algisi Márk, Koleszárik Bence, Bodócs Ármin, Baranyi Zétény, Fürj Bence, Turi Gábor, Hoffman Csanád, Utasi Brendon, Köblös Máté
GRATULÁLUNK!
Hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter