UFC
Főoldal > Hírek > A 2007-es és a 2008-as csapatunk Kistarcsán szerepelt

A 2007-es és a 2008-as csapatunk Kistarcsán szerepelt

Az I. Téli Futsal Gálán erős csapatok ellen mérkőzhettünk meg.
A 2008-as tornán 8 csapatból nagy csatában az 1. helyen végeztünk. Csoportmérkőzéseink során legyőztük az UTE, a DVTK és a szlovák Goal Academy Kolarovo gárdáját, így csoportelsők lettünk. Az elődöntőben az SC Hírös-Ép ellen, majd a döntőben a Gödöllői SK ellen is büntetőrúgásokkal győztünk, így bravúros sikert ünnepelhettünk!
A mérkőzéseinken inkább a küzdelem dominált, amiben ma ellenfeleink fölé nőttünk. A máskor “megszokott” látványos játék ezen a napon nem jellemzett minket, játékosaink győzni akarása és elhivatottsága döntötte el a javunkra a mérkőzéseket.
A torna legjobb kapusának Baranyi Zétényt választották!
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Bodor Ferenc, Fürj Bence, Köblös Máté, Méhes Kristóf, Turi Gábor, Hoffman Csanád
Ezúton kívánunk mielőbbi felépülést kiváló játékosunknak, Simon Bálintnak!

A 2007-es tízcsapatos tornán a 8. helyen végeztünk.
Öt mérkőzésünk volt a nap folyamán: döntetlenre végeztünk a Kelen SC, a Goal Academy Kolarovo, és a DVTK csapataival; vereséget szenvedtünk az SC Hírös-Ép és az UTE csapatától.
A mérkőzések döntő többségében mezőnyben intelligensen játszottunk, szép támadásokat vezettünk, azonban a befejezések nem sikerültek, nagyon kevés gólt szereztünk. Védekezésben többször dekoncentráltak voltunk, több elkerülhető gólt kaptunk. Győzni ma nem sikerült, de elkeseredésre nincs okunk, értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk.
A csapat tagjai voltak: Vári Mátyás, Kovács Dávid, Algisi Márk, Sódar Gellért, Ozsváth Ádám, Nagy Ákos, Kothencz Kolos, Koleszárik Bence

Top
Facebook
Facebook
Twitter