UFC
Főoldal > Hírek > Vasárnap kezdődik az U14-esek NB II-es “kalandja”!

Vasárnap kezdődik az U14-esek NB II-es “kalandja”!

Csapatunk első mérkőzését a Sárréti Gyöngyhalász Gyermeksport Egyesület otthonában, Füzesgyarmaton rendezik.
Benke Józsi bácsi így értékelte a meccs előtti eseményeket:
“A bajnoki rajt előtt két felkészülési mérkőzést játszottunk az elmúlt hetekben, elsőként a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia U13-as csapatával találkoztunk. Ez volt az első mérkőzésünk nagypályán, 10+1-es felállásban. A célunk az volt, hogy próbáljunk meg alkalmazkodni a nagyobb területhez és a hosszabb játékidőhöz. Ebben a bajnokságban már nem lesz lehetőségünk az oda-vissza cserélgetésekre…A mérkőzés során nagyon sok olyan megoldásokat láttam vissza, amilyeneket az edzéseken gyakoroltunk, szép támadásokat dolgoztunk ki, de a befejezéseknél vagy elfogyott az erőnk, vagy nem voltunk elég pontosak.
A múlt héten a Szarvas elleni bajnoki halasztása miatt felkészülési meccset játszottunk a tiszakécskei U-15-ös csapat ellen, melynek edzéseit Tímár Zoltán edzőtársam irányítja…
Itt már majdnem a teljes csapattal tudtunk kiállni, így sokkal összeszedettebben játszottunk. Fel mertük vállalni a párharcokat, az ütközéseket, az 1:1 elleni szituációkat. A támadásépítéssel itt sem volt gondunk, emellett a befejezések is jobban sikerültek, több gólt is tudtunk szerezni!
Ezek után bizakodva várjuk a Füzesgyarmat elleni hétvégi fordulót!
Hajrá UFC, hajrá Tiszakécske!”

Top
Facebook
Facebook
Twitter