UFC
Főoldal > Hírek > U14: Itt történt a legnagyobb változás!

U14: Itt történt a legnagyobb változás!

A nyári eseményekről a korosztály edzője, Benke Józsi bácsi mesélt:
“A 2004-es csapatunk eddig ismeretlen vizekre evez, bajnoki rendszerben fogunk versenyezni, ráadásul egyből két különböző kiírásba küldünk csapatokat!
A csapatot két részre osztottuk, mivel az NB III-ba feljutott Tiszakécske csapatával egyesületünk megállapodott, hogy ebben a szezonban mi biztosítjuk nekik az U-14 es csapatot. A megyei serdülő bajnokságban való részvétel be volt tervezve, de azért ez más szint lesz, nem kis feladat vár a fiúkra és a szülőkre egyaránt! A “kécskei” csapattal augusztus elején kezdtük meg a felkészülést.
A korosztály másik fele a megyei bajnokságban mutathatja meg magát, nekik is elkezdődtek az edzések. Itt számítunk a 2005-ös csapat játékosaira is.
A bajnokságban való szereplésnek itt volt már az ideje, korábban is látható volt, hogy “kinőttük” a Bozsik-programot, jó hír, hogy a régóta népes korosztály minden tagja játéklehetőséget kaphat!
Augusztus második hetében zajlott a nyári tábor, ahol délelőttönként edzéseken vettek rész a gyerekek. A szórakozásra is jutott idő: mi is voltunk a kerekegyházi kalandparkban, a szabadidőközpontban “strandfociztunk”, röplabdáztunk, és kilátogattunk az élményfürdőbe is.
A héten már edzőmérkőzést is játszunk, szombaton a Széktói Stadionban a hely lilák ellen.”
 

Top
Facebook
Facebook
Twitter