UFC
Főoldal > Hírek > Szombaton a 2007-es és a 2008-as korosztályunk is Szentesen járt!

Szombaton a 2007-es és a 2008-as korosztályunk is Szentesen járt!

A 2007-esek a 15 csapatos tornán bronzérmet szereztek, a 2008-asok pedig az 5. helyen végeztek , ebben a korosztályban 12 csapat szerepelt.
2007:
Remek teljesítményt nyújtottunk, koncentráltan, jól fociztunk egész nap, eredményesek is voltunk. Egyénileg és csapatszinten is jól játszottunk, „jól néztünk ki”. Előreléptünk többek között abban, hogy mérkőzés közben a gyerekek több alkalommal kommunikáltak, beszéddel segítették egymást a különböző játékszituációkban. Hét mérkőzést játszottunk, 5-ször nyertünk, kétszer kikaptunk, így a 3. helyen végeztünk!
A torna vége kicsit sűrűre sikeredett, mert az egyenes kieséses szakaszban egymás után 3 mérkőzést is játszottunk , de sikeresen mozgósítottuk az energiatartalékokat! Az összes mérkőzést figyelembe véve Ozsváth Ádám volt ezen a napon a legjobb játékosunk, de Ádám mellett többen is kiválóan teljesítettek!
A csapat tagjai voltak: Vári Mátyás, Kovács Dávid, Koleszárik Bence, Ozsváth Ádám, Sódar Gellért, Kothencz Kolos, Major András, Nagy Ákos, Bodócs Ármin

2008:
Először játszottunk tétmeccsen 6+1-es létszámmal, 35X55 m-es területen, 5X2-es kapukra, les-szabállyal. Ez az első két mérkőzésünkön meg is látszott a játékunkon. A 3. mérkőzéstől már valamivel jobban alkalmazkodtunk az új körülményekhez, és a hátralévő négy meccsünket sikerült megnyernünk!
Kiegyenlített volt a mezőny, nagy körbeverés után végül az 5. helyen zártunk. Hasznos év eleji torna volt ez, izgalmas kihívás lesz felépíteni a 7:7 elleni játékunkat a szezon során.
A csapat tagjai voltak: Baranyi Zétény, Fürj Bence, Bodor Ferenc, Túri Gábor, Köblös Máté, Hoffman Csanád, Méhes Kristóf, Simon Bálint, Utasi Brendon.

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter