UFC
Főoldal > Hírek > Óvodásoknak tartottunk toborzót szombaton – folytatása következik!

Óvodásoknak tartottunk toborzót szombaton – folytatása következik!

Az elmúlt 20 évben megszokottá vált, hogy a város egyes óvodáiban heti rendszerességgel megjelent Torbavecz Józsi bácsi, aki minden pedagógusi rutinját felhasználva a rendelkezésre álló termekben a foci alapjait megkedveltető foglalkozásokat szervezett a jelentkezőknek. A COVID-érában sajnos ezeket a kiváló hangulatú játékos foglalkozásokat nem lehetett megtartani.
Szombaton Józsi bácsi (és egy kicsit az UFC) munkájának bázisintézményeiben cseperedő gyerkőcök számára kínált a klub focizási lehetőséget a Műkertvárosi Sportcentrumban.
Két csoportban mintegy 30 kisgyerek jelent meg a Lánchíd utcai, a Csokor utcai, a Hosszú utcai, a Szivárvány, a piarista és a Pálmácska református óvodákból.
Egyikük-másikuk az első pillanatban kicsit megszeppent ugyan a szokatlan körülmények miatt, de kis idő elteltével már ők is belevetették magukat a játékba, így mindenki számára jól telt az egy órányi sportolás. A most megjelentek és az újonnan kedvet kapók számára további két alkalmat kínálunk, majd június első felében egy közös évzáró fesztivállal búcsúztatjuk az óvodás kort. Reméljük, hogy ősztől minél több kisgyermekkel találkozhatunk az egyesületi edzéseken!
A következő két alkalom tervezett programja:
HELYSZÍN: MŰKERTVÁROSI SPORTCENTRUM
IDŐPONTOK:
2. alkalom: május 15./szombat/
3. alkalom: május 22./szombat/
A Hosszú utcai, a piarista és Pálmácska óvodákba járó gyerekek számára:
Érkezés: 9.45
Kezdés: 10.00
Befejezés: 10.45
A Lánchíd utcai, a Csokor utcai és a Szivárvány óvodákba járó gyerekek számára:
Érkezés: 11.00
Kezdés: 11.15
Befejezés: 12.00
Érdeklődni lehet Józsi bácsinál a 70-509 1963-as telefonszámon.
Kérjük, kövessék figyelemmel egyesületünk  facebook oldalát is ! https://www.facebook.com/kecskemeti.ufc
Top
Facebook
Facebook
Twitter