UFC
Főoldal > Hírek > Edzői értékelés az U16-s csapat I. félévéről

Edzői értékelés az U16-s csapat I. félévéről

Tímár Zoli bácsi így foglalta össze az őszi időszakot:
“Az UFC legidősebb korosztálya továbbra is a Tiszakécske színeiben versenyez a klubok között néhány évvel ezelőtt létrejött megállapodás értelmében. Így nívós bajnokságban játszhatunk, az U17 NB III. Dél-Keleti csoportjában vívjuk hétről hétre bajnoki mérkőzéseinket.
A tavalyi rendkívül sikeres szezon után az idősebb korosztályba lépés miatt várható visszaesés a tabellán elfoglalt helyezésben be is következett (a 7. helyen
fordulunk), azonban a játékosok labdarúgó-tudásának folyamatos fejlődésére ez nincs hatással. A srácok továbbra is lelkesen járnak edzésre, végzik a gyakorlatokat, és várják a hétvégi megmérettetéseket.
Az őszi szezonban tudtunk meglepetéseket okozni negatív és pozitív értelemben is. A két bajnokesélyes csapat ellen sikerült a legjobb játékunkat mutatni, de volt úgy, hogy egy a papíron gyengébb ellenféltől fájó vereséget szenvedtünk. Amiben ez a korosztályunk kiemelkedőt nyújt, az az évek óta jól látható, igazi csapategység és az egymásért való küzdeni tudás. Játékosaink nem csak az edzéseken találkoznak, hanem több közös programot is szerveznek maguknak, igazi barátságok alakultak ki közöttük.
A felkészülést a tavaszra már január 6-án elkezdjük, először csak teremben és teremtornákon való részvételekkel, februártól viszont már szeretnénk a szabadban edzeni.
Addig is: Hajrá UFC!”

 

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter