UFC
Főoldal > Hírek > U9 (2011): Hasznos volt az egri torna

U9 (2011): Hasznos volt az egri torna

A 2011-es korosztály legtöbb játékosa először szerepelt kétnapos tornán. Szülőket, gyerekeket egyaránt izgalommal töltötte el a várakozás, vajon hogy szerepelünk majd, milyenek lesznek az ellenfelek, milyen lesz a szállás?
Talán a kezdeti izgalom volt az oka, hogy nem kezdtünk jól. Egy hasonló erősségű ellenfél, Mezőkövesd ellen szenvedtünk vereséget, ahol komolyan sújtott bennünket a torna szabályrendszere: háromszor vezettük az ellenfél kapusára a labdát a félpályáról, de minden alkalommal hátulról becsúszva szerelte csatárunkat az ellenfél védője. A következő meccsünk még ennél is nyerhetőbb volt. Az Ózd csapata egyszer jött át a félpályán, amikor betalált, mi pedig a számtalan kidolgozott helyzetünkből csupán kapufáig jutottunk.
A harmadik csoportmeccsen Veresegyháza ellen nem volt esélyünk, így az alsóházban folytattuk vasárnap. Az utolsó meccsünket sikerült megnyernünk, így mindenki mosollyal az arcán zárta a két napot. Összességében sok tapasztalatot és élményt szerezve tértünk haza, és bízunk abban, hogy jövőre eredményességben is javulni tudunk. (Majd egy kicsivel több szerencsét csomagolunk a sporttáskába…)
A csapat tagjai voltak:
Tari Tivadar, Borsos Hunor, Rimóczi Csongor, Balatoni Levente, Takács Máté, Szabó Zente, Uhrin Márton, Vincze Zoltán
Hajrá UFC!

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter