UFC
Főoldal > Hírek > U15: Erős ellenfelek ellen zártuk az őszt

U15: Erős ellenfelek ellen zártuk az őszt

A bajnokság második felében a tabella éllovasaival mérkőztünk meg. Ellátogattunk Szegedre és Szolnokra, hazai pályán fogadtuk Békéscsaba két csapatát.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – TVSE (UFC) 3 :2
G.sz.: Szabó H.(2)
TVSE (UFC)- Békéscsaba 1912 Előre SE 1:5
G.sz.: Szabó H.
Szonoki Máv Up FC – TVSE (UFC) 1:1
G.sz.: Mag G.
TVSE (UFC) – Békéscsaba UFC 1:1
G.sz.: Szabó H.
Ezek a mérkőzések nagyon jól megmutatták, hogy jó úton járunk. Támadó játékunk hatékonyan működik, mindegyik csapatnak tudtunk gólt lőni, sikerült több gólhelyzetet kialakítani. Védekezésben a középpálya és a védősor nagyon jól dolgozik össze, ügyesen segíti ki egymást. Láthattuk azt is, hogy miben kell még javulnunk: nagyon sok egyéni hibát vétünk, ezeket ellenfeleink rendszerint góllal büntették.
Ha pontosabban, magabiztosabban tudnánk játszani, akkor a tavaszi szezonban meglepetéseket is okozhatunk a listavezetőknél!

Győzelem az utolsó fordulóban!
Az őszi szezon záró fordulójában Törökszentmiklós csapatát fogadtuk. Ellenfelünk védekezésre rendezkedett be, kontratámadásokkal próbálta megzavarni védelmünket. Nem volt egyszerű feltörni a miklósi védelmet! Próbáltuk végig nyomás alatt tartani ellenfelünket, védőiket hibára kényszerítve megtalálni a lehetőséget a gólszerzésre. Ez mindkét félidőben egyszer-egyszer sikerült is, így itthon tudtuk tartani a három pontot. Ezzel a győzelemmel őszi szezont a negyedik helyen zártuk!
TVSE(UFC) – Törökszentmiklósi FC 2:0
G.sz.: Mikulás P., Kajtár M.

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter