UFC
Főoldal > Hírek > U15: Megkezdődött az országos utánpótlás bajnokság!

U15: Megkezdődött az országos utánpótlás bajnokság!

A Tiszakécske csapatában szereplő U-14-es, U15-ös játékosaink az MLSZ II. osztályának dél-keleti csoportjába kerültek besorolásra, ahol jelentős játékerőt képviselő ellenfelek várnak a srácokra.
A nem túl hosszú, viszont annál tartalmasabb felkészülési időszak után izgatottan vártuk a bajnoki rajtot.
Az első fordulóban Gyula csapatát láttuk vendégül, a rekkenő hőség ellenére a fiúk végig fegyelmezetten, maximális koncentrációval játszottak, aminek az eredményeként gyorsan meg is szereztük a vezetést. Előnyünket növelni is tudtuk, de ellenfelünk az első félidőben még szépített. A második félidőt fizikálisan jobban bírtuk, még négyszer sikerült bevenni a gyulai kaput, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
TVSE (UFC) – Gyulasport N. KFT 6 : 1
G.sz.: Szabó H. (3), Kajtár M., Kalló M., Ludvigh Z.

A 2. fordulóban a másik gyulai csapattal játszottunk, a Grosics Akadémia vendégei voltunk.
Két ellentétes félidőt produkáltuk, az elsőben próbáltuk játszani az edzéseken gyakoroltakat, ám mivel gyerekfociról van szó, az egyéni hibák, pontatlanságok becsúsztak a játékba. Egy jó ellenfél – és a gyulai az volt – ezeket gólokra tudta váltani. Ettől függetlenül bizakodva vágtunk neki a második játékrésznek. Ám érthetetlen módon több játékosunk is dekoncentráltan, hitevesztetten folytatta a játékot, ezek alapján esélyünk sem volt változtatni az eredményen. A második félidőt látva megérdemelten tartotta otthon a házigazda a három pontot.
Sz.-Cs. Grosics Akadémia-TVSE(UFC) 5 : 1
G.sz.: Gyenei A.

A 3. fordulóban a tabellát vezető SZEOL csapatát fogadtuk.
Az első perctől látszódott, nem lesz könnyű dolgunk, ha itthon akarjuk tartani a három pontot a fizikálisan is erősebb szegediekkel szemben. Az első perctől fegyelmezetten, tudatosan játszottunk, tartottuk magunkat az előre megbeszéltekhez. A lüktető játékban ellenfelünk kétszer is megszerezte a vezetést, mi egy gólt és három kapufát jegyeztük. A második félidőre sikerült magasabb fokozatba kapcsolnunk, átvettük az irányítást, folyamatos nyomás alatt tartottuk a szegedi kaput, ellenfelünk csak kontratámadásokkal próbálta megzavarni védelmünket. Idő kérdése volt, mikor tudunk egyenlíteni, majd a vezetést megszerezni. A végjátékban a szegediek is összeszedték tartalékaikat, de már nem tudtak az eredményen változtatni.
Nagyon látványos és izgalmas mérkőzést láthattak a kilátogató szülők, szurkolók.
Gratulálunk mindkét csapatnak a remek teljesítményhez!
TVSE(UFC) – SZEOL 3 : 2
G.sz.: Szabó B., Szabó H., Gyenei A.

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter