UFC
Főoldal > Hírek > U7 (2013): Ezüstérmet nyertünk Abonyban!

U7 (2013): Ezüstérmet nyertünk Abonyban!

Szombaton délelőtt a IV. Junior Kid Kupán szerepeltünk. Többeknek ez volt az első tornája, ami miatt izgultak is egy kicsit a legények, de szerencsére ez a csoportmérkőzéseken nem igazán látszott. Nagy különbséggel sikerült legyőzni Nagykáta, Jászberény és Abony csapatait, szorosabb meccsen arattunk diadalt Cegléd ellen, így 33-11-es gólkülönbséggel végeztünk a “B” jelű ötös élén. A keresztjátékban izgalmas mérkőzést játszottunk a Szanda Focisuli SE ellen, végül 5-3-ra nyertünk. Sajnos ellőttük a puskaporunkat, a döntőben nem tudtunk gólt szerezni a Rákosszentmihályi AFC ellen, így a torna legjobb csapata egyértelmű győzelmet aratott ellenünk.
Az ezüstéremnek is nagyon örültünk!
A gyerekek 6 mérkőzést nyomtak le, ami 72 percnyi játékidőt jelentett. A döntőre láthatóan elfáradtunk, ráadásul egy igen ügyes csapattal találkoztunk, ez a két tényező pedig megoldhatatlan kombinációt jelentett.
A kicsik egységes csapat képét mutatták, mindenkinek volt szép, ügyes megmozdulása. Az egész mezőnyből kiemelkedett játékával Hoffman Bendegúz, aki 32 (nem elírás!) találattal lett a torna gólkirálya.
A csapat tagjai voltak: Hoffman Bendegúz, Fehér Máté, Tóth Kornél, Dobrosi Áron, Hegedűs Bálint, Csáki Samu
Szép volt fiúk, hajrá UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter