UFC
Főoldal > Hírek > Felnőtt futball: Hol keressük egykori játékosainkat?

Felnőtt futball: Hol keressük egykori játékosainkat?

Megmutatjuk, hol találunk magasabb osztályban focizó, gyermekkorukban nálunk (is) nevelkedett játékosokat a hazai labdarúgásban.
OTP Bank Liga NB I.:
Mezőkövesd Zsóry FC: Bertus Lajos egyelőre a kispadon ült, csapata kiváló rajtot vett, 5 forduló után a 2. helyen áll
Budapest Honvéd: Banó-Szabó Bence játszott a Honvéd Európa Liga selejtezőin, gólt is szerzett. A bajnokságban az első 3 fordulóban lépett pályára.
MERKANTIL Bank LIga NB II.:
Duna Aszfalt TLC: Két játékosnak is van UFC-s múltja: Tölgyesi Viktor stabil kezdő, míg Gréczi Gábor hol kezdőként, hol csereként beszállva segíti a csapatot.
Békéscsaba 1912 Előre: A kisebbik Gréczi, Márton elhagyta a kécskei alakulatot és a Viarsarokba költözött. Testvéréhez hasonlóan azért küzd, hogy állandósítsa a helyét a csapatban.
FC Ajka: Szabó Norman a Vác széthullásával Ajkára igazolt, egyelőre kevés lehetőséget kapott, reméljük, ez gyorsan változni fog!
Budafoki MTE: Micsinai Miklós a tavalyi évhez képest eddig kevesebbszer jutott szóhoz.
NB III.:
Nyugati csoport:
CREDOBUS Mosonmagyaróvár: Gyergyádesz Márton elhagyta Győrt, az NB III-as felnőtt keret tagja lett Mosonmagyaróváron, a 2. számú kapus a felnőtteknél, 1. számú az U19-ben. Marci a több játéklehetőség miatt távozott az ETO-tól, de továbbra is volt csapattársaival jár gimnáziumba a vizek városába.
Keleti csoport:
Ceglédi VSE: A szezon elején Takács Krisztofer és Katona Gergő is a felnőtt kerethez tartozott, előbbi rendszeresen kezdőként lépett pályára az első 4 fordulóban, míg Gergő időközben a megyei I. osztályú Kiskőröshöz igazolt.

Végül a megyében szétnézve azt látjuk, hogy Kerekegyháza lett az a csapat, ahol a legtöbb UFC-kötődésű játékos focizik.
Házi Imi bácsi, az UFC kapusedzője védi a kerekiek hálóját, a felnőttek között komolyan számolnak a 2001-es aranycsapatunkból Szász Attilával, Bashiri-Shahroodi Ariannal, Kovács Péterrel, ők hárman már első góljaikat is megszerezték Csordás Csaba csapatában. Itt játszik a 2000-es születésű Sahin-Tóth Mátyás, de kupameccsen pályára lépett már a még csak 17 éves Sörös Patrik és Treiber Tamás is. Az U19-ben további ismerősöket találunk: Kasztel Balázs és Pécsi Attila éveket töltöttek el az UFC-ben! Valamennyien nagyon fiatalok még, kívánjuk, hogy segítsék a kereki futball fejlődését!
Hajrá Kerek!

Valamennyi játékosnak sérülésmentes, eredményes szezont kívánunk!

HAJRÁ UFC!

Top
Facebook
Facebook
Twitter