UFC
Főoldal > Hírek > U19: 10 éves gyönyörű kapcsolat ért véget

U19: 10 éves gyönyörű kapcsolat ért véget

Az U-19-es csapat hétfőn tartotta az “utolsó vacsoráját”.
A felnőtté cseperedett fiúktól búcsúzott az egyesület, és Kánisz Csaba bácsi is, aki Sz. Tóth Antaltól 10 évvel ezelőtt vette át a gárdát.

Az idei szezonban a csapat a IV. helyen végzett.
Az év játékosa Nemesvári Gergő lett, aki 21 góllal a házi gólkirályi címet is bezsebelte. Gergő a többséghez képest később kezdett focizni,de gyorsan és sokat fejlődött fizikailag és technikailag is.
A “minden idők legjobb játékosa – G.O.A.T. = Greatest of all time” címet Kiss Benedek érdemelte ki, aki az elmúlt évtizedben rendkívüli szorgalmával, alázatával, érett, intelligens játékossá fejlődött. Az utóbbi években elegáns, gólerős játékával járult hozzá a csapat sikereihez.
Itt (is) szeretnénk megköszönni a SZÜLŐK támogatását és segítségét, amivel hozzájárultak a gyönyörű 10 évhez.

A fiúknak sok sikert kívánunk a további pályafutásukhoz a sport, a tanulmányok és a magánélet terén egyaránt! Jó szívvel tekintünk vissza a közös munkára, a játékra, a gólörömökre, a valóban felejthetetlen percekre!

Büszkék vagyunk arra, hogy több játékos tőlünk “lépett tovább”: Gyergyádesz Marci az ETO Fc Győrhöz, S.Tóth Mátyás Kerekegyházára igazolt, Lukács Zoltán a helyi akadémia játékosa lett, Vig Tamás Imre és Farkas Béla Dunaújváros U17/U19-es csapatát erősíti.

NAGYON SZÉP VOLT, FIÚK!
Ne feledjétek:az UFC egy nagy család – Ti örökre családtagok maradtok!

 

Top
Facebook
Facebook
Twitter